Victoire_MC_3

Fotó: Eurosport

Amíg a lányok Stuttgartban küzdenek azért a helyes kis ezüst Porsche kabrióért (Petra beharangozója itt, mi egész héten nyomjuk a tornát), addig a Barcelonában zajló 500-as torna igencsak komoly izgalmakat ígér, nem csak az illusztris mezőny miatt (bár Murray visszalépett könyöksérülés miatt).
Hanem mert ott van Rafa. És ha az a Rafa, aki a következő hónapokban felfoghatatlan mennyiségű pontot véd, ott van, akkor bizony az nem véletlen. Nadal 3230 pont előnnyel áll Djokovics előtt a világranglistán, de mivel a következő másfél hónapban 4000 pontot kell védenie, a szerbnek pedig csak 450-et, így a salakszezon talán legkevésbé fontos tornája hirtelen meghatározóvá vált a világelsőség szempontjából.
Roland-Garros
Mahut/Herbert - Bublik/Golubev - Roland-Garros
10 ÓRÁJA
Rafa ugyanis azt mondja, hogy a következő két hónapban ez az egyetlen tornája, ahol nem kell pontot védenie, hanem ahol nyerhet. És ez az 500 pont lehet, hogy sokat segít, ha világelső akar maradni. Ami persze nem tűnik nagy vászisztdásznak ahhoz képest, hogy Garros, Wimbledon és US Open címvédő. Egymás után.
Ja, és ha már spanyolok: Almagro közel a top 10-hez, és a US Open óta először lép pályára a héten Juan Carlos Szúnyog Ferrero!
Szóval izgi lesz. Főleg úgy, hogy eljutottunk odáig, már Nolét is parodizálják. Méghozzá Tipsa :D
Roland-Garros
Hazai győzelem férfi párosban, a sírból hoztaák vissza a döntőt a franciák
10 ÓRÁJA
Roland-Garros
A férfi döntő elhozhatja az idei Roland Garros gáláját
11 ÓRÁJA