TENNIS-MEN/

Fotó: Eurosport

Vagy ezévi, tulajdonképpen tökmindegy. Vagy ugyanaz. Lényeg, hogy megint kikapott, mint Abu Dhabiban, ezúttal Davydenkótól, ami ugyanúgy belefér, mint a múltheti Söderling elleni zakó.
Elvileg. Meg szerintem.
ATP Rome
ATP Róma: Cilic - Bublik összefoglaló
5 ÓRA
Persze tudom, sokan most azt mondják, hogy akkor minek papol verhetetlenségről, meg ilyesmi. Nem papol, mondhatnám, de úgyse hinné el senki, pedig én olvastam az eredeti anyagot, amiből a sajtó ezt a verhetetlenségi nyavaját kreálta a héten, és kicsit el lettek ferdítve a szavai.
Vagy nagyon, de ez most mindegy.
A lényeg az, hogy nem igazán játszott jól sem Gulbis, sem Davy ellen, de ez szerintem egészen addig a világon semmit nem jelent, amíg az Ausztrál Openen is ugyanilyen szarul nem játszik. Roger látványosan kedvetlen volt tegnap és ma, igazából oda sem figyelt, nem volt benne semmi tűz. Ami tulajdonképpen érthető is. Mitől lenne egy 250-es tornán?
Mert pénzzel azt gondolom sokminden megvehető, Federert is, Nadalt is elráncigálhatom akár Soroksárra is, ott is lesznek,  mosolyognak szépen, fellépnek a varázsszőnyegre is, ha kérjük/megfizetjük, de tétje, az ő szempontjukból értelmezhető tétje, ettől még a versenynek nem lesz. Meghalni a pályán nem fognak. Nem kaparnak majd egy-egy pontért, mint malac a jégen, hanem odamennek játszanak szépen, elég, amire elég.
És így már, ezzel a hozzáállással Roger sem nyerhet. Vagy csak ritkán.
Már ha akart nyerni egyáltalán. Mert azért az is benne van a pakliban, hogy ő itt most elkerült egy jelen állapotában szinte borítékolható zakót Rafától, viszont lehet megvereti Nadalt Davyval, ami azért neki nem biztos, hogy rosszul jön.
Ami azért a szükséges energiabefektetéshez képest semmiképpen sem elhanyagolható.
WTA Rome
Négyórás maraton a nőknél, Karatsev 20. győzelmét aratta 2021-ben
5 ÓRA
ATP Rome
ATP Róma: Humbert - Sinner összefoglaló
5 ÓRA