rafa44

Fotó: Eurosport

Nagy idő. Persze mihez képest. Azt, hogy elrepült, semmiféleképpen nem lehet mondani. Rákattintottam a tagjeinkre oldalt, hogy átolvasgassam mit is írogattunk róluk, azóta, hogy nem találkoztak egymással.
"Szóval akkor Melbourne után ismét. Nem nagyon voltunk hozzászokva az elmúlt években ilyen hosszú szünetekhez. Némi túlzással szinte minden döntőt ők játszottak. Mondjuk Nadal azért idén is ott volt a randikon, csak Roger mondta le őket rendre az utolsó pillanatban." - ezzel kezdődött a tavalyi madridi meccsük előtt a beharangozónk. Azóta megtudtuk, létezhet nagyobb pauza is, mint egy szűk négy hónapos.
Tenisz
„Hamarosan visszatérek”- a US Open-bajnok kezd túljutni motivációs problémáin
5 ÓRÁJA
Szinte már fura lesz őket egymás ellen látni.
Szinte elszoktunk tőle.
És ami érdekes, lehet, hogy ők is elszoktak egymástól. Lehet, hogy Rog levetkőzte a gátlásait. Lehet, hogy újra fel kell építenie őket :) Egész egyszerűen minden lehet. Meg annak az ellenkezője is. Nem gondolom, hogy életük formájában vannak, sőt azt hiszem sebezhetőbbek mindketten, mint bármikor, de pillanatnyilag úgy fest, hogy akik sebezni volnának képesek, azok most képtelenek.
Rafa azt mondta, hogy a leggyorsabb salakpályán találkoznak, ami Rogernek kedvez. Ez kétségtelenül így van, hogyan lenne másként, hiszen Rafa mondta, a kérdés csak a mihez képest?
Meg hogy számít-e ez valamit valójában?
A Rafa szurkolók nyilván úgy gondolják, hogy Fed rendesen még sosem verte meg Nadalt salakon, amiben egészen biztosan van jó adag igazság is. Hamburgnak, Madridnak megvolt a maga története, olyan története, amilyen története ennek a mai meccsnek nyilván nincsen. Mert az egy év, az az alatt történtek nyilván fontosak, de azt gondolni, hogy ettől még Rognak több esélye van salakon, mint mondjuk 13 hónapja volt, szerintem tévedés.
Viszont az talán ki fog ma derülni, hogy igazából mennyi az az annyi.

fed44

Fotó: Eurosport

Tenisz
A történelmi mélypont után a 22 éves balkezes teniszező lehet a franciák megmentője
8 ÓRÁJA
Tenisz
Negyvenhárom helyet javított a berlini bajnok a világranglistán
9 ÓRÁJA