Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kiderült, mikor látjuk újra Novak Djokovicot a kiutasítása után

Lantos András

Publikálva 25/01/2022 - 22:13 GMT+1

Az Ausztráliába való sikertelen beutazása és az Ausztrál Open kihagyása után a február végi dubai ATP 500-as tornán láthatjuk legközelebb teniszezni Novak Djokovicot – írja az AS. A spanyol lap szerint a szerb teniszező már leadta nevezését a versenyre, részvételét pedig nem akadályozhatják meg a vakcina körüli kérdések, hiszen Dubai nem köti oltottsághoz az országba történő beutazást.

Novak Djokovic Dubaiban tért vissza az ausztráliai kiutasítás után.

Fotó: AFP

Djokovic bő egy hete már járt Dubaiban, az országon keresztül utazott ugyanis haza Szerbiába, miután az ausztrál hatóságok egy elhúzódó és ellentmondásokat sem nélkülöző folyamat végén érvénytelenítették a vízumát, és kiutasították az országból.
A világelső ebben a hónapban már nem lép pályára, sőt, spanyol lapértesülés szerint csak február végén indul legközelebb versenyen, a 21-e és 26-a között esedékes Dubai Duty Free Tennis Championshipen.
A Dubaiba való belépés feltételei jelentősen enyhébbek, mint amit az ausztrál kormány elvár. A közel-keleti országban elegendő két negatív PCR-teszt, azaz nem írnak első sem egy, sem több oltást.
Djokovic korábban már kilenc alkalommal indult a dubai tornán, és ebből ötször meg is nyerte.
A világelső az új szezonban tétmeccsen még nem lépett pályára. Az eredeti tervek szerint az ATP-kupán is indult volna az Ausztrál Open előtt, ám visszalépett a csapatversenytől.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés