nole8

Fotó: Eurosport

Meglepetések nélkül.
Bár Gonzának még kell két játék, hogy Chile nyerjen, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezek között a körülmények között ne húzza be. Jó persze mondhatjátok, hogy a tavalyi elődöntőst győzik le, meg, hogy a Massu-Sela az igenis meglepetés, és ezzel nincs is mit vitatkozni.
Tenisz
„Hamarosan visszatérek”- a US Open-bajnok kezd túljutni motivációs problémáin
4 ÓRÁJA
Csak a dőlt betű sem véletlen dőlt betű.
A horvátok elgázolták Ecuadort, a csehek Belgiumot, a franciáknak még az is belefért, hogy Tsonga feladott egy szinglit, ami azért nem nagyon szokásos. (De az is igaz, hogy már nem volt tét)
A spanyol- svájci elvileg pikáns lehetett volna, de ugye se Rafa, se Rog nem domborított, így aztán a meccs eldőlt a pároson, hiszen arra, hogy Chiudinelli fog egy egyest, nem nagyon mutatkozott esély.
Az oroszok simábban verték Indiát, mint ahogyan azt az eredmény (3/2) sejtetni engedi, hiszen Bhupati és Paes vitte a párost ahogyan az várható volt, plusz még Daverrman a halott egyest.
Azon sem nagyon lehet fennakadni, hogy Svédország - Argentína 2/3 és, hogy Szerbia - USA 3/2.
Bár a svéd meccsen kavargatták a kapitányok a lapokat rendesen, de végül aztán a páros eldöntött mindent, meg az, hogy sem Vinciguerra sem Joachim Johansson nem tudott nyerni.
Szemben Nalbival.
Az amiknak talán lett volna olyan összeállításuk, amiben van esélyük Belgrádban, de, hogy ez nem az volt az biztos. Azt még túlélték, hogy Mike Bryan kicsevapcsicsázta magát a párosból, hiszen azt nyerték nélküle is, de azt már nem, hogy Isner egyesben kikapott Troickitól.
Mert Nole két győzelmére azért fogadni lehetett.
Tenisz
A történelmi mélypont után a 22 éves balkezes teniszező lehet a franciák megmentője
6 ÓRÁJA
Tenisz
Negyvenhárom helyet javított a berlini bajnok a világranglistán
7 ÓRÁJA