verda5

Fotó: Eurosport

Verda két héten belül második döntőjét játszotta, ami azt mutatja, sikerült felépülnie abból a sérülésből, ami Rafa ellen a monte carlói döntőben kínozta. Háromban verte Söderlinget a barcelonai döntőben. Érdekes módon a ranglistán mégis a svéd lépett előre, ő megelőzte Roddickot (aki ugye nem lesz ott Rómában sem, mint ahogyan  azt már a Twitteren is megírtuk), Verdasco maradt kilencedik.
A lányoknál Fed kupa fordulót rendeztek a hétvégén, az olaszok és az amerikaiak jutottak a döntőbe. Az előbbi nem olyan nagy meglepetés, hiszen mégiscsak ők a címvédők, két héttel ezelőtt a barcelonai női tornán ráadásul úgy taroltak, hogy Pennetta még csak nem is játszott. Mondjuk a tarolás az nem is igazán jó szó arra, ami a Foro Italicon történt, merthogy a csehek még csak játszmát sem nyertek.
Roland-Garros
Mahut/Herbert - Bublik/Golubev - Roland-Garros
9 ÓRÁJA
Picit izgalmasabban alakult a másik elődöntő. Az oroszok mondjuk nem a legerősebb összeállításban utaztak az Államokba, de az is igaz, hogy az amiknál sem játszott egyik Williams sem. Demi ugyan nyerte mindkét egyesét, de ez is kevés volt, a mindent eldöntő párosban Huber és Mattek-Sands simán nyert.
Ági nyilatkozott az MTI-nek, örült a jó szezonkezdetnek, elmondta, hogy leszámítva Wimbledont, szeretné tartani a három-négy verseny, három hét szünetes ritmust, ami most kifejezetten jól jött, mert a téli alapozás idején nem volt teljesen egészséges. Célja a legjobb tíz.
Ámen.
Roland-Garros
Hazai győzelem férfi párosban, a sírból hoztaák vissza a döntőt a franciák
10 ÓRÁJA
Roland-Garros
A férfi döntő elhozhatja az idei Roland Garros gáláját
10 ÓRÁJA