Roger Federer Svájc turisztikai nagyköveteként megosztotta a Twitteren legújabb filmjüket, melyre a rajongói természetesen azonnal rácuppantak.

A Robert de Niróval közösen forgatott másfél perces klipre rengeteg hozzászólás érkezett, melyek közül néhányra a korábbi világelső nagyon szellemesen válaszolt is.
Az egyik követője például azt írta, hogy Svájci a teheneiről és a GOATjáról híres. A kommentelő ezzel természetesen Federerre mint ’a legnagyobbra’ utalt, amellett, hogy a szó elsődleges jelentése ’kecske’.
Australian Open
Djokovic lehet az oltásellenesek plakátfiúja, ha kihagyja az Ausztrál Opent
7 ÓRÁJA
Válaszában Federer csatolt egy GIF-et, melyen két kecske egyensúlyozik egy pallón, és hozzáfűzte, hogy Svájcban bizony elég sok kecske van.
Egy másik rajongó a svájci színészi játékától volt elájulva, amire Federer visszakérdezett, hogy vajon egy Oscar-díjas alakítást láthattunk-e a kisfilmben.
Na, de nézzük, miről is szól ez a reklámfilm, mely szellemes ugyan, de egy kicsit pofátlan is. Utóbbin persze nem kell meglepődnünk, hisz mégiscsak De Nirót láthatjuk benne.
A sztori úgy indul, hogy De Niro épp egy Svájcról szóló reklámfilmet néz, majd rácsörög Rogerre. A 20-szoros GS-bajnok láthatóan boldog, hogy a színészlegenda felhívta őt, és reagál az általa korábban átküldött klipre, az öröme azonban nem tart sokáig.
De Niro elmondja, hogy megnézte a filmet, de gyorsan be is vallja, hogy neki bizony nem tetszik. Egyáltalán nem. A hangvétele nem passzol ugyanis a karakteréhez, az eddigi életművéhez. Túl nyugodt, túl szép, és nincs benne semmi konfliktus, semmi veszély, semmi dráma. És aztán kimondja a lényeget.
Svájc egész egyszerűen túl tökéletes.
Federer dühös lesz, de kénytelen kelletlen bevallja, hogy De Nirónak igaza van. Ahhoz, hogy valamelyest lehiggadjon, el kell, hogy üssön egy fonákot benn a házban, aminek valamilyen üvegtárgy a kárát is látja.
A színész igazolva látja a véleményét, miszerint a svájci emberek túl kedvesek. Federernek ugyanis egy rossz szava sem volt hozzá.
Legalább annyit mondhattál volna, hogy ’Bazmeg!' - mondta De Niro
Federer azért nem adja fel egykönnyen, és a dráma, a veszély kedvéért bedobja, hogy síelhetnének vagy siklóernyőzhetnének együtt. De Niro azonban kiábrándítóan közli, hogy sajnálja, de a dolog nem fog menni. Majd némi gúnnyal hozzáteszi:
Esetleg hívd fel Tom Hankst.
Federer pedig naivan visszakérdez, hogy mégis kicsodát?
Eddig a kisfilm. Aki tehát nyugodt kikapcsolódásra vágyik, úti céljául válassza Svájcot. Esetleg próbálja meg felhívni Tom Hankst.
Davis Cup
Rublev és Medvedev belőtte az oroszokat az elődöntőbe, a németek ellen játszanak szombaton
EGY NAPJA
Australian Open
Ausztrál politikus szólt vissza a zsarolást emlegető Djokovic-famíliának
EGY NAPJA