Hivatalos mentegetőzés-sorozat következik.
Munkánk miatt nem tudtunk elmenni a Tennis Classics-re, pedig nagyon akartunk. Szerencsére azonban ott lehettünk a pénteki sajtótájékoztatón, amiről majd beszámolunk képekben is, amint megtalálom a fényképezőgépem adapterét a táskám mélyén. Vagy az ülés alatt. Vagy az ágy mögött. Valahol tuti megvan, csak most épp rejtőzködik. Arról, hogy milyen volt a gála, majd ti beszámoltok, reméljük sokan el tudtatok menni.
Dementieva megérdemel egy méltó búcsúztatást, amit a bloggertárs meg is ejt, amint befejezte a prágai sörözést (valahogy fel kell dolgozni szépséges Elena távozását, ugyebár.) :P
Tenisz
Iga Swiatek szerint Grand Slam és olimpia terén is Párizs a nyerő
7 ÓRA
Kim Clijsters világbajnok lett, megkoronzáva ezzel az érdekesre sikeredett 2010-es női teniszévadot, erről majd megpróbálok én értekezni rövid határidőn belül.
Monfils, Melzer és Kukushkin emelgettek trófeát vasárnap.
És persze vigyázó szemeteket Valenciára és Bázelre vessétek, Rafa kivételével ugyanis mindenki ütőt fog a héten. Bázelben eléggé korrekt első fordulós meccsekbe is belebotolhatunk: a címvédő Djokovics Gulbisszal játszik, Roddick Querryvel, Isner pedig Llodrával. Valenciában Murray, Davydenko, Ferrer, Verdasco és Wawrinka is ott vannak, a Murray testvérek párosoznak az első körben a Ferrer-Lopez kettőssel játszanak, nyami.
Christophe Rochus visszavonul, Ana Ivanovics pedig egésznapos edzőt akar, így szakított Heinz Günthardttal.
Písz!

gvkjhá

Fotó: Eurosport

Tenisz
A nyár közepéig már megvan Babos párospartnere
10 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini – Krajinović összefoglaló
11 ÓRA