Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Bondár Anna kettős búcsúja a kolozsvári WTA-tornán

Eurosport Magyarország

Publikálva 19/10/2023 - 20:42 GMT+2

Transylvania Open - Bondár Anna egyesben a nyolcaddöntőben, párosban pedig a negyeddöntőben búcsúzott a 259 ezer dollár (95 millió forint) összdíjazású kolozsvári keménypályás tenisztornán.

Bondár Anna

Fotó: AFP

Bondár egyesben és párosban is kiesett

A világranglistán legjobb helyen (116.) jegyzett magyar játékosra egyesben a román Elena Gabriela Ruse (188.) várt a 16 között.
Az első szettben Bondár kétszer is elvette ellenfele adogatójátékát, de a brékelőnyét végül nem tudta megtartani, a rövidítésben pedig ellenfele összpontosított jobban. A második játszmában Ruse 4:2-re elhúzott és a harmadik bréklabdáját kihasználva végül a hetedik játékot is megnyerte, majd kiszerválta a mérkőzést, amely 1 óra 51 percig tartott.
Bondár a mérkőzés után bő egy órával párosban is pályára lépett a belga Kimberley Zimmermann oldalán, de itt is vereséget szenvedett: kettősük két játszmában alulmaradt egy francia, ukrán duóval szemben, így nem jutott be az elődöntőbe.
Eredmények:
egyes, nyolcaddöntő:
  • Elena Gabriela Ruse (román)-Bondár Anna 7:6 (7-4), 6:2
páros, negyeddöntő:
  • Bondár Anna, Kimberley Zimmermann (magyar, belga, 2.)-Léolia Jeanjean, Valerya Stakhova (francia, ukrán) 7:6 (7-1), 7:5
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés