Was3797119

Fotó: Eurosport

Jajj, hát annyi érdekesség és izgalom van, hogy nem is tudjuk, hol kezdjük.
Először is ott volt az az irgalmatlanul izgalmas döntő szett tie-break Rafától és Ivótól. Aminek az lett a végeredménye, hogy Nadal és Del Potro újra összecsaphatnak az elődöntőben, a 2009-es US Open elődöntő után először. Nagyon nagy lesz!
ATP Eastbourne
ATP Eastbourne: Sonego - Bublik meccsösszefoglaló
33 PERCE
Álomelődöntőt sejtet a másik ág is, ahol Novak "15-0" Djokovics és Roger Federer pályáznak a felső ág nyomdokaiba lépni.
Ám mégis, szinte legjobban a páros elődöntőt várjuk, ez lesz az év első Federer-Nadalja, Wawrinkával és Marc Lopezzel megspékelve.
Bár nem biztos, hogy egy Bartoli-Wickmayer meccs miatt kihagynánk a péntek esti bulit, azért a Wozniacki-Sharapova elődöntő odatesz, és így együtt elnézve a mai játékrendet, jegyüzér igénybevételétől sem riadnánk vissza Indian Wellsben.
Wozniacki és Azarenka amúgy egy nagyon megható gesztussal kezdték a csütörtöki, balul elsült negyeddöntőt. Wozniacki megkérte a menedzserét, hogy találjon a városban egy japán zászlót, aki végül két órát furikázott, mire talált egyet. A világelső ezek után ráírta a zászlóra, hogy "Our thoughts are with you, Caroline & Victoria", állítása szerint olyan gyöngybetűkkel, hogy a meccs előtt begörcsölt a keze. Ezzel a zászlóval léptek pályára, majd megkérték a közönséget, hogy egy perces néma felállással emlékezzenek a Japánt sújtó természeti katasztrófa áldozataira. Saját ötletük volt, azt mondták, ez a legkevesebb, amit tehettek.
A hét mondata a tüdőembóliából felépülő Serena Williamstől származik, aki ezzel bizonyította motivációját egy interjúban: "At this point I would play Indian Wells — anything to get back!"
(Williamsék pontosan 10 évvel ezelőtt játszottak IW-ben utoljára, mert akkor az egymás elleni elődöntőre az utolsó pillanatban nem állt ki Venus sérülés miatt, ezért a közönség nagyon megorrolt rájuk, a döntőben pedig csúnyán Serena ellen szurkolt a hazai közönség, végig rasszista bekiabálásokkal. A Williams tesók azóta bojkottálják ezt a kötelező versenyt, vállalva a komoly pénzbüntetéseket.)
Clijsters vállsérülése nem komoly, meg hát nem is igazán akart ő játszani IW-ben, Azarenka csípősérülés miatt adta fel a negyeddöntőt, Robredo lábsérülés miatt nem állt ki, és nem lesz ott Miamiban sem.
Egyelőre ennyi, legyen szép napotok, mert ezt az OOP-t már csak a holnapi férfi elődöntők múlhatják felül! :)
[gallery link="file" columns="2"]
ATP Santa Ponsa doubles
Nocsak: Djokovic párosban melegít Wimbledonra
EGY ÓRÁJA
Tenisz
Mégis súlyos Thiem sérülése, Wimbledont is kihagyja
EGY ÓRÁJA