Kedden jónéhány érdekes meccset húzhatunk elő a Varázsdobozból. Pályára lép a a címvédő Federer, aki Benjamin Becker elleni meccsén számíthat a szokottnál is fokozottabb érdeklődésre, hiszen mindenki arra kíváncsi, hogy akkor most mi van. Roger persze fogadkozik, hogy most már nagyon közel van a legjobbjához (khmmm...) és már meccshiánya sincsen (khmmm...) és különben is, de jó a magaslati levegő.
Vicces, hogy nem sokkal előtte csap össze a két Fed-verő, Gulbis és Montanes, ami nem csak azért tűnik módfelett erős párosításnak, mert az elmúlt 2 hétben mindketten boldog mosollyal fogtak kezet Roggal, hanem mert tényleg jó formában vannak (Gulbis: római elődöntő, Nadal szorongatás, Montanes: estorili győzelem).
Kiemelném még a Verdasco-Karlovic meccset, ahol nagyon kellemetlen dolgokba is beleszaladhat Fernando, és nehogy kihagyjátok az esti főmeccset a Manolo Santanán, Berdych és Nalbandian között. (Meglepően józan és reális játékrend a spanyoloktól, nem?)
ATP Geneva
Fucsovics az ellenfél sérülése, Babosék az eső miatt nem játszottak
4 ÓRA
Szintén bemutatkoznak Madridban a múlt heti döntősök: Montanes-zel ellentétben verhető ellenfelet kapott a müncheni bajnok Mikhail Youzhny (szép volt Misa, különösen a Cilic elleni döntő, grat az első salakos tornagyőzelemhez!), valamint a belgrádi finalisták, Querry és Isner. Bárkit hangosan kiröhögök, aki azt mondja, hogy egy európai salakos tornán a két nem túl finomkezű amerikai jut döntőbe, de ezt a két srácot sosem lehet leírni.
A lányok nem biztos, hogy felülmúlják a tegnapi drámákat, Serena hollywoodi győzelme és Safina szenvedése után a salakon eddig remeklőké a főszerep: Stosur és Martinez Sanchez egymás ellen játszanak például.

caja_magica05

Fotó: Eurosport

ATP Geneva
Nagy skalpot gyűjtött be a szabadkártyás tinédzser
5 ÓRA
ATP Geneva
Sorsdöntő két hónap elé néz a Genfben visszatérő Roger Federer
8 ÓRA