A mai napon ismételten kiderült, hogy a ötcsillagos szállodabérlettel, valamint elsőosztályú repülőjegyek tömkelegével és némi kápéval gond nélkül létre lehet hozni egy olyan szervezetet, melyben néhány egykori neves sportoló, valamint nemzetközi viszonylatban is jegyzett ingyenélő, kéz a kézben, mosolyogva röhögteti ki magát.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a mai napon ismételten megmutatta, hogy mennyire rajta tartja a kezét a nemzetközi sportvilág ütőerén, hogy mennyire együtt él annak minden rezdülésével, és legfőképpen, hogy mennyire tisztességes, megvesztegethetetlen, magasan képzett úriemberekől áll, akik nem véletlen elismert tekintélyei az egyetemes sportvilágnak.
Nagy kár, hogy átlagéletkoruk lassan már 220 év felé konvergál.
Tenisz
Iga Swiatek szerint Grand Slam és olimpia terén is Párizs a nyerő
5 ÓRA
A NOB a mai napon felvette a londoni játékok programjára a vegyes párost. Ha most nagyon egyszerű akarnék lenni, azt írnám, hogy azt a vegyes párost, amely lófaszt sem érdekel. (Úgy döntöttem egyszerű leszek.)
Azt a vegyespárost, melynek GS döntői előtt a nézők hazamennek. Merthogy  a Garroson például csütörtökön tartják.
Azt a vegyespárost, amelyik az elmúlt 30 évben talán ha egy valamire való sajtóhírt tudott produkálni, azt is csak azért, mert egy brit nyert Wimbledonban.  (Kicsimurray & JJ, ki tudja megmondani pontosan mikor volt?)
Lehet, hogy néhány döntéshozó emlékei között még élénken él, hogy egykoron Suzanne Lenglen micsoda remek duót alkotott Jacques Brugnonnal, de azért szólni kéne nekik, hogy tavasszal Párizsban nem Brugnont látták, hanem a szobrát, és sajnos Suzanne Lenglen sem játszik már, neve csak azért van kiírva, mert róla van elnevezve a pálya.
Félreértés ne essék, én magam a tenisz minden ágát kedvelem, és az Olimpizmusnak is nagy rajongója voltam egykoron, azt is megértem, hogy remek dolog ha férfiak és  nők egyszerre versengenek, bár magam picit komikusnak gondolom néha, de azért halkan megkérdem, hogy akkor pinyóban miért nincsen vegyes páros?
Ps.: Azért most ha lehet megkérném Maratot így ismeretlenül is, hogy az Orosz Olimpiai Bizottság alelnöki széke felé irányuló ambícióit bírálja felül, ha lehet.
Legott.

mixed

Fotó: Eurosport

Tenisz
A nyár közepéig már megvan Babos párospartnere
8 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini – Krajinović összefoglaló
9 ÓRA