bode-miller

Fotó: Eurosport

Tudom, hogy ez egy teniszblog, de azt is, hogy mi írjuk, úgyhogy értelemszerűen - imitt-amott - besurran a teniszen kívüli életünk is, pláne ha annak némi köze van a teniszen belüli életünkhöz is.
A cím megegyezik azzal az sms-sel, amit Petrától kaptam akkor, amikor Bode Miller idén Vancouverben végre olimpiai bajnok lett.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Evans - Hurkacz összefoglaló
14 ÓRA
Alpesi síben, kombinációban, ha valakinek esetleg a név nem lenne ismerős. Úgy nyert, ahogyan csak ő képes, akkor amikor már senki sem várta, különösebben most nem mennék bele, mert nem ez a lényeg. Hanem az, hogy utána elterjedt, sportágat vált, és úgy néz ki, elindul a US Open selejtezőjére kvalifikáló tornákon. A hírt akkor nem nagyon tudtam mire vélni, tudtam, hogy a középiskolában bajnok volt, meg azt is, hogy dolgozott egy ideig teniszedzőként, de  azt is tudtam, hogy ez azért nem elégséges ahhoz, hogy ilyen tervei legyenek.
Nagyon nem.
Aztán tegnap kiderült minden.
"Eszem ágában nem volt elindulni semmilyen tenisztornán. Teljességgel elképzelhetetlen ugyanis, hogy ennyi meccset nyerjek zsinórban. A USTA azt ígérte, 5000 dollárral támogatja az alapítványomat, ha játszom. Ennyi."
Nagyon nagy király.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Rublev - Caruso összefoglaló
14 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini - Thompson összefoglaló
14 ÓRA