Prágában rendezik meg a női teniszezők Billie Jean King Kupájának döntőjét, amelynek eredetileg Budapest lett volna a házigazdája.

A nemzetközi szövetség (ITF) azt is közölte, hogy az eseményre november 1-6. között kerül majd sor a prágai O2 Arénában, kemény borításon.
A 12-szeres Grand Slam-bajnok Billie Jean King tiszteletére átnevezett Fed Kupa fináléját eredetileg 2020 áprilisában tervezték megrendezni - Magyarország három évre nyerte el a rendezési jogot -, de azt a járványhelyzet miatt egy évvel elhalasztották, majd idén tavasszal hasonló okokra hivatkozva ismét kénytelenek voltak lemondani. Májusban aztán már azt jelentette be az ITF, hogy új helyszínt keres az eseménynek.
Moselle Open
Murray hazai kimeletet búcsúztatva jutott a nyolcaddöntőbe Metzben
7 ÓRÁJA
A 12 csapatos döntőben a magyarok a címvédő francia és az orosz csapattal kerültek volna egy csoportba, így viszont elestek a részvételtől, és a kanadaiak indulnak helyettük.
A Fed Kupában 11-szeres győztes cseh női válogatott a közelmúltban többször léphetett pályára házigazdaként a döntőben; 2012-ben, 2014-ben, 2015-ben és 2018-ben hazai környezetben bizonyult a legjobbnak.
Forrás: MTI
Astana Open
Továbjutott a címvédő Nur-szultanban
10 ÓRÁJA
Moselle Open
ATP Metz: Khachanov - Muller összefoglaló
11 ÓRÁJA