A világelső ausztrál játékos a tavalyi évet többnyire otthon töltötte a pandémia miatt, a miami torna az első külföldi versenye volt 2020 februárja óta.

Barty ezen a héten Charlestonban szerepel, a második fordulóban kapcsolódik majd be a küzdelembe, ellenfele a japán Doj Miszaki lesz.
"Fizikailag nagyon jól érzem magam - mondta újságíróknak Charlestonban. - A felkészülés során rengeteget dolgoztunk azon, hogy a testem bírja a terhelést, ha sok meccset játszok, és Miamiban jött a pozitív visszajelzés."
Australian Open
Djokovic lehet az oltásellenesek plakátfiúja, ha kihagyja az Ausztrál Opent
8 ÓRÁJA
A teniszező hozzátette: az újrakezdés után most egy új borítás következik.
https://i.eurosport.com/2020/05/25/2823690.jpg
"Hirtelen váltás ez, de izgatottan várom. A zöld salak egyfajta átmenet a keménypálya és az európai vörös salak között. Néha a zöld salak gyorsabb, mint a vörös, ezért választhatsz, hogy úgy mozogsz rajta, mint a kemény borításon, vagy elkezdesz kicsit csúszkálni." - fogalmazott a Roland Garros 2019-es győztese, aki a hónap végén ünnepli majd a 25. születésnapját.
Barty azt mondta, ezen a héten türelmes lesz, mert egyelőre át kell állnia a salakos borításra, nem akar úgy tenni, mintha máris otthon érezné magát rajta. A két évvel ezelőtti, párizsi győzelme óta egyébként nem sokat játszott ezen a borításon, de bízik abban, hogy a francia nyílt bajnokság rajtjára készen áll majd.
Az idei Roland Garros tervezett kezdési időpontja május 23-a.
MTI
Davis Cup
Rublev és Medvedev belőtte az oroszokat az elődöntőbe, a németek ellen játszanak szombaton
EGY NAPJA
Australian Open
Ausztrál politikus szólt vissza a zsarolást emlegető Djokovic-famíliának
TEGNAP 19:20