A világelső ausztrál játékos a tavalyi évet többnyire otthon töltötte a pandémia miatt, a miami torna az első külföldi versenye volt 2020 februárja óta.

Barty ezen a héten Charlestonban szerepel, a második fordulóban kapcsolódik majd be a küzdelembe, ellenfele a japán Doj Miszaki lesz.
"Fizikailag nagyon jól érzem magam - mondta újságíróknak Charlestonban. - A felkészülés során rengeteget dolgoztunk azon, hogy a testem bírja a terhelést, ha sok meccset játszok, és Miamiban jött a pozitív visszajelzés."
Tenisz
Húsz Grand Slam-meccs, amitől hátast dobtunk 2022-ben - Salakblog Évértékelő Podcast
15 ÓRÁJA
A teniszező hozzátette: az újrakezdés után most egy új borítás következik.
https://i.eurosport.com/2020/05/25/2823690.jpg
"Hirtelen váltás ez, de izgatottan várom. A zöld salak egyfajta átmenet a keménypálya és az európai vörös salak között. Néha a zöld salak gyorsabb, mint a vörös, ezért választhatsz, hogy úgy mozogsz rajta, mint a kemény borításon, vagy elkezdesz kicsit csúszkálni." - fogalmazott a Roland Garros 2019-es győztese, aki a hónap végén ünnepli majd a 25. születésnapját.
Barty azt mondta, ezen a héten türelmes lesz, mert egyelőre át kell állnia a salakos borításra, nem akar úgy tenni, mintha máris otthon érezné magát rajta. A két évvel ezelőtti, párizsi győzelme óta egyébként nem sokat játszott ezen a borításon, de bízik abban, hogy a francia nyílt bajnokság rajtjára készen áll majd.
Az idei Roland Garros tervezett kezdési időpontja május 23-a.
MTI
Tenisz
A tétlenül töltött idő döbbentette rá igazán Zverevet, mennyire fontos számára a tenisz
18 ÓRÁJA
Tenisz
"Tudom, mit akarok. Itt az ideje a Grand Slam-győzelemnek"
29/11/2022 - 19:18