Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Babos Tímea korábbi párospartnerének régi-új párospartnere legyőzte a US Open-bajnokot

Eurosport Magyarország

Publikálva 25/06/2022 - 17:13 GMT+2

Caroline Garcia győzelmével ért véget a Bad Homburgban rendezett női füves pályás tenisztorna. A francia játékos a döntőben szett- és brékhátrányból fordítva győzte le Bianca Andreescut. Pályafutása során ez volt a nyolcadik tornagyőzelme, ezt megelőzően 2019-ben nyert legutóbb.

Caroline Garcia

Fotó: AFP

Caroline Garcia nyerte a 252 ezer dollár (mintegy 95,5 millió forint) összdíjazású füves pályás női tenisztornán Bad Homburgban.
A 28 éves francia játékos szett- és brékhátrányból fordított a US Open-győztes kanadai Bianca Andreescu ellen a több mint két és háromnegyed órás szombati fináléban.
Garcia a döntő nagy részében jobban játszott Andreescunál, ám hiába volt fölényben az első szettben, 5-ből csak 1 bréklehetőséget tudott kihasználni, a tie-breaket pedig a kanadai nyerte.
A második szettben aztán Andreescunak sikerült elvenni Garcia szerváját, 4:2 után azonban sorozatban négy játékot nyert a francia, amivel kiegyenlített.
A 2019-es US Open-bajnok a döntő szettben is brékelőnyben volt, ám ekkor megint produkált egy 4:0-s sorozatot Garcia, innen pedig nem engedte ki a kezéből az irányítást.
Garcia pályafutása nyolcadik WTA-tornáját nyerte, legutóbb három éve, 2019 júniusában Nottinghamban ünnepelhetett.
Eredmény, döntő:
  • Garcia (francia)-Andreescu (kanadai) 6:7 (5-7), 6:4, 6:4
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés