Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A nőknél két dáma kilóg a pakliból, a férfiaknál hiába az összes ász, a Djoker mindet ütheti

Frissítve 23/01/2024 - 20:09 GMT+1

Az Australian Open első két fordulója után most a negyeddöntők előtt jelentkezik Szántó Petra és Dani Bálint a Salakblog podcasttel. Megnézzük, mi történt a harmadik és negyedik körben, illetve előre is figyelünk: megtippeljük, kik jutnak el a végjátékba mind a női, mind pedig a férfi tornán. Djokovic, Sinner és Alcaraz kiemelkedőnek tűnik a férfiaknál, a nőknél Sabalenka és Gauff a favorit.

A nőknél két dáma kilóg a pakliból, a férfiaknál hiába az összes ász, a Djoker mindet ütheti

Ki nyeri az Australian Opent?

Erre kerestük a választ, ám a végső megoldással várnunk kell egy hetet, hiszen adásunkat hétfőn, a második hét kezdetén rögzítettük. Még a negyeddöntők előtt.
A nőknél két név emelkedik ki, ha az esélyesekről beszélünk: Aryna Sabalenka, a címvédő az egyik, Coco Gauff, a US Open tavalyi bajnoka a másik. A felső ágon ötletünk sincs, hogy hogyan sikerültek ilyen negyeddöntős párosítások, teljes őrület, hogy a Linda Noskova, Dayana Yastremska, Anna Kalinskaya, Qinwen Zheng négyesből valaki döntőt fog játszani.
A férfiaknál Novak Djokovic egyre meggyőzőbb játékot mutat, gyakorlatilag megint nem tudunk elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy miként tud valaki majd három szettet nyerni a 24-szeres Grand Slam-bajnok ellen. Taylor Fritz lesz a negyeddöntős ellenfele, aki Bálint szerint (azért ez valljuk be, nem dob sokat a valószínűségen) megnehezítheti most először a címvédő dolgát. Sinner és Alcaraz mindketten meggyőzőek. Készülhetünk az Alcaraz-Djokovic fináléra?
Akik csak hangban tartanának velünk:
Az Eurosport podcastjeit megtaláljátok Spotifyon; Apple podcasten és Google podcasten is!
Tartalom:
  • 00:00 01:10 Bevezetés
  • 01:10 - 13:15 Női negyeddöntők előtt: Sabalenka és Gauff kiemelkednek, mi lesz az őrületes felső ágon?
  • 13:15 - 31:04 Férfi negyeddöntők előtt: Mannarino a kívülálló, Fritz meglepheti Djokovicot? Sinner és Alcaraz meggyőző nagyon, fog-e Zverev szerva-röptézni Alcaraz ellen?

Az előző három adásunk:

Csatlakozz az Eurosport magyar nyelvű Viber-csatornájához a legfrissebb sporthírekért, a legmenőbb videókért, játékokért és érdekességekért!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés