Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nick Kyrgios az OnlyFansen jelentette be a visszalépését az Australian Openről

Minich Réka

Frissítve 09/12/2023 - 17:18 GMT+1

Nick Kyrgios nem hazudtolta meg magát, amikor a legújabb szponzori szerződéséről számolt be: most az elsősorban felnőtt tartalmakról elhíresült OnlyFans nevű közösségi oldalon regisztrált, de elmondása szerint hasonló fotók és videók nem várhatóak tőle. Az Australian Openről való visszalépését viszont ott jelentette be.

Nick Kyrgios

Fotó: Getty Images

Nick Kyrgios csuklója még mindig nem jött rendbe, de addig is láthatjuk őt az OnlyFansen, illetve hallgathatjuk a kommentálását.
Nick Kyrgios új együttműködést jelentett be csütörtökön, ráadásul nem is akármilyet. Aki viszont nagyon megörült annak, hogy Kyrgios már az OnlyFans oldalon is megtalálható, annak kicsit csalódnia kell, hiszen az ausztrál teniszező nem szándékozik fizetős tartalmakat megosztani magáról.
„A közösségi média egy új, forradalmi formáját nyújtják, ennek pedig én is része akarok lenni. A sportolóknak már nemcsak a pályán kell megjelenniük, hanem az online térben is. Szeretnék komoly tartalmakat is megosztani, hiszen erről szól a jövő is.”
Az OnlyFans vezérigazgatója, Keily Blair természetesen nagy örömmel fogadta legújabb felhasználójukat:
„Örülök, hogy Nick is beszállt a platformunkba, hiszen ez is egy újabb, remek lehetőség arra, hogy megossza a gondolatait.”
Az ausztrál már ki is használta az új felületet, hiszen ott jelentette be, hogy 2024-ben sem fog tudni részt venni a hazai Grand Slamen, mert a csuklósérülése nem javult eléggé.
„Szívszorító, hiszen rengeteg jó élményem van az Australian Openről és nem is várhatnám jobban, hogy megismételjem őket. Sajnos viszont több időre van szükségem, hogy megint a legjobbamat tudjam hozni.
Közel jártam a Grand Slam győzelemhez, most viszont szeretném megadni a testemnek a megfelelő időt arra, hogy készen álljak a visszatérésre. Kérlek, tartsatok ki addig is mellettem!”
Az ausztrál drukkereknek azért nem kell aggódni, hiszen Kyrgios ott lesz az Australian Openen, de most szakértőként. Sokan elsőre meredek ötletnek találhatják, hogy a mindig szókimondó teniszező éppen a versenytársait véleményezze, de a novemberi debütálása a Tennis Channelen sokak elismerését kivívta.
Ebben az adásban beszélt arról is, hogy még mindig éhes a sikerre és számára továbbra is a wimbledoni győzelem lenne a legfontosabb. És hogy mit gondol arról, hogy mivel tudja színesebbé tenni a közvetítéseket?
„Imádok teniszt nézni, még mindig úgy érzem magam, mintha egy tanuló lennék. Már évek óta nincs saját edzőm, szóval elég sok időt töltök elemzésekkel.
Sokkal jobban ismerem ezeket a srácokat, mint egy átlag néző. Rengeteg időt töltöttem el velük a pályán és az öltözőkben is. Talán emiatt egy új nézőpontot tudok tolmácsolni a nézőknek. Mindig úgy éreztem, hogy jó lenne kipróbálni, akár a jövőben is el tudom képzelni, hogy ezzel foglalkozzak.”
Kyrgios már másodjára kénytelen kihagyni az Australian Opent, 2023-ban térdműtétje után lábadozott, most pedig a csuklójával bajlódik. Az idei évben mindössze egy meccset tudott játszani Stuttgartban, de ha hihetünk annak, amit nyilatkozott, akkor Wimbledonban már mindenképpen szeretne visszatérni.
Forrás: tennis.com
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés