Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Australian Open, szerdai program: Alcaraz Zverevvel, Medvedev a mumusával játszik az elődöntőért

Eurosport Magyarország

Publikálva 23/01/2024 - 20:22 GMT+1

Szerdán újabb negyeddöntőket rendeznek meg az Australian Openen. A férfiaknál pályára lép Carlos Alcaraz, akire Alexander Zverev vár, de láthatjuk a Hubert Hurkacz ellen vélhetően szenvedő Daniil Medvedevet is. A nőknél biztosan meglepetésdöntős lesz, Linda Noskova, Dayana Yastremska, Qinwen Zheng és Anna Kalinskaya kerülhet közelebb az álomhoz.

Alcaraz ott van a negyeddöntőben, egyetlen szettet veszített eddig az Australian Openen

A nőknél tovább szűkül a lehetséges meglepetésdöntősök köre, a férfiaknál nehéz meccs vár az esélyesebbekre.

Novak Djokovic, Jannik Sinner, Aryna Sabalenka és Coco Gauff már ott vannak a négy között Ausztráliában, szerdán pedig az is kiderül, kik lesznek az ellenfeleik.
Pályára lép Carlos Alcaraz és Daniil Medvedev, ráadásul mindkét sztárnak kőkemény meccsre kell felkészülnie, és még a meglepetés sem kizárt. Ha már meglepetés: a nőknél erről az ágról biztosan új döntőst avatnak, már csak az a kérdés, ki tudja kihasználni a lehetőséget.
Mint mindig, most is érdemes akár már hajnaltól velünk tartani, de ha épp nem értek rá, a honlapunkon visszanézhetitek azokat a meccseket, amikről esetleg lemaradtatok.

Nappali program, 2 óra

Most még csak a legendák párosmeccse sem kavarhat be, hiszen rögtön egy egyéni mérkőzéssel indul a program.
A nőknél a felső ágról biztosan új Grand Slam-döntőst avatnak, elsőként Linda Nosková és Dayana Yastremska csapnak össze az elődöntőért.
picture

Kikapott a kétszeres bajnok, két ukrán a nyolc között

Közvetlenül utánuk, de nem előbb mint 3.30-kor pályára lép Daniil Medvedev is, akire Hubert Hurkacz vár a legjobb nyolc között. Kettejük mérkőzései általában szorosak szoktak lenni, és külön érdekesség, hogy a lengyel vezeti az egymás elleni mérlegüket 3-2-re.

Esti program, 9 óra

Az esélyesebb játékosok kihullását követően Qinwen Zhenget tartják a legnagyobb esélyesnek a női döntőre, és ha összejön, akkor tíz évvel Na Li Ausztrál Open-sikerét követően játszhat újra kínai teniszező döntőt Grand Slamen.
Ehhez viszont még kettő meccset nyernie kell, elsőként Anna Kalinskaya vár rá.
picture

Megvan a negyedik Grand Slam-negyeddöntős újonc a nőknél

Carlos Alcaraz és Alexander Zverev a US Open után ismét a negyeddöntőben találkozik egy Grand Slamen. Az eddig látottak alapján a spanyol az esélyesebb, de a német is nagyon fogadkozik, hogy a mostani majd más lesz, mint a New York-i.

Mi lesz még az Australian Openen?

Szokás szerint minden mérkőzésről lesznek külön feedek az eurosport.hu-n és az Eurosport applikációban, sőt, még nagyon sok extra tartalmat is megtaláltok a honlapon. Szerdán a párosok között is a negyeddöntőket rendezik meg, jó pár Grand Slam-bajnokkal a mezőnyben.
Aki esetleg a jövőbe is belepillantana, a juniorok küzdelmein keresztül megteheti ezt.

A program

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása