Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Djokovicra az eddigi legnagyobb teszt várhat, Sabalenka és Vekic egymásnak feszül - Az Ausztrál Open 10. napi programja

Eurosport Magyarország

Frissítve 24/01/2023 - 23:31 GMT+1

Pályán Novak Djokovic, aki Rublev ellen küzd meg a négy közé jutásért, az eddig szettet sem vesztő Sabalenka Donna Vekiccsel meccsel. Mutatjuk a tizedik napi menetrendet.

Fucsovics Marci egy szettre volt a győzelemtől a világ egyik legjobb fiatalja ellen, ez tragédia?

A negyeddöntők második felvonása jön, ezúttal a férfiak és a nők alsó ágán zajlik majd a játék.
A találkozók mindegyike élőben követhető az Eurosport 1-es csatornáján, valamint az eurosport.hu-n és az Eurosport Applikációjában is, utóbbi kettő esetében reklámmentesen, extra videókkal és interjúkkal kiegészítve.

Karolina Pliskova [30] - Magda Linette - 01:00

A cseh teniszező 7-2-es mérleggel várhatja az újabb Linette elleni összecsapást. A lengyel lány azonban megnyerte kettejük legutóbbi találkozóját. Ráadásul Linette megverte a világbajnok Caroline Garciát az előző fordulóban, ami komoly önbizalomfröccs leht a negyeddöntőre. Pliskova a négy közé jutással ismét top 20-as lehet, Linette életében először jöhetne be a legjobb 30 közé.

Aryna Sabalenka [5] - Donna Vekic - nem előbb, mint 03:00

Az Ausztrál Open előtt a fehérorosz Sabalenka tornagyőzelemmel hangolt az év első Grand Slam-tornájára, ahol úgy, mint Adelaide-ben, szettveszteség nélkül masírozik át a mezőnyön. Most azonban emberére találhat, hiszen Donna Vekic ellen 1-5-re áll pályafutásuk alatt. A horvát lány legutóbbi 19 mérkőzéséből 16-ot megnyert, ha fogadni kellene, valószínűleg kihátrálnánk.

Ben Shelton - Tommy Paul - nem előbb, mint 04:30

Papírforma, igaz? Viccet félretéve, ez ígérkezik szerintünk a legizgalmasabb mérkőzésnek. Andy Roddick 2009-es szereplése óta nem volt elődöntősük az ausztrál Grand Slamen az amerikaiaknak, most azonban biztosan megszakad ez a széria. Ben Shelton 20 évesen egyetemi bajnokként juthat el élete első GS-tornáján a legjobb négy közé. Csak Patrick és John McEnroe voltak képesek arra az Open Erában, hogy a második Grand Slam-tornájukon négy közé jussanak. Aslan Karatsevnek a debütálásakor sikerült mindez 2021-ben. Egy biztos, mi nagyon várjuk ezt az ütközetet.

Novak Djokovic [4] - Andrey Rublev [5] - 09:30

Novak Djokovic karierrje során 10. alkalommal juthatna az Ausztrál Openen a legjobb négy közé, Andrey Rublev életében először játszhatna ezen a szinten elődöntőt. Az orosznak a legjobb játékára lesz szükség, de az sem biztos hogy elég a kilencszeres bajnok ellen, aki 26. sorozatban megnyert AO-meccsére készül, amellyel beállítaná Andre Agassi rekordját. Zsinórban 38 megnyert meccs Ausztráliában, legutóbb 6:4; 6:1 a világbajnokságon a negyedik kiemeltnek. Vajon Rublev most meg tudja szorongatni?
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása