Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Így nyilatkozik egy magyar lány, miután megszerezte első főtáblás győzelmét egy Grand Slam-tornán

Eurosport Magyarország

Frissítve 16/01/2023 - 12:33 GMT+1

Felszabadultan nyilatkozott Bondár Anna azután, hogy továbbjutott a második fordulóba hétfőn az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, és megszerezte első Grand Slam-főtáblás győzelmét. Az Eurosportnak nyilatkozott Bondár Anna mellett Udvardy Panna és Gálfi Dalma is.

Hullámvasútazás után magyar továbbjutás az Australian Openen - interjú Bondár Annával

Mérföldkő ez a siker.
"Mérföldkő ez a siker, tavaly hiányérzetem is volt emiatt, hogy nem jött össze" - mondta Bondár Anna a Tennis 4U Facebook-oldalon. - "Jól ismertem Bogdant, tudtam, hogy mire számítsak, de a második szettben elkezdtem túl sokat gondolkozni, ezért vesztettem sorozatban hét gémet. Örülök, hogy a végét én bírtam jobban."
Anna az Eurosportnak is nyilatkozott, nekünk is mesélt a meccséről.
picture

Hullámvasútazás után magyar továbbjutás az Australian Openen - interjú Bondár Annával

A 64 között a 2017-ben Roland Garros-győztes lett Jelena Ostapenko vár a 25 éves magyarra.
"Nem lesz könnyű ellenfél, mert nagyon agresszívan játszik, úgyhogy rövid labdamenetekre kell felkészülnöm. A jó szerva nagyon fontos lesz" - tette hozzá.
Gálfi Dalma ugyanakkor keserűen értékelt a kínai Zheng Quinwentől elszenvedett sima vereség után.
"Az elmúlt két hétben sok minden történt velem, ráadásul nem túl pozitív dolgok. Aucklandben elkaptam egy bélfertőzést, amitől nagyon legyengültem, ezért adtam fel az adelaide-i meccsemet is. Itt, Melbourne-ben már tudtam edzeni, de két napja edzés közben becsípődött a hátam, azóta próbáltuk rendbe hozni, de nem voltam ma százszázalékos a pályán. Eleve nehéz sorsolást kaptam, tökéletes állapotban is nehéz lett volna megverni a kínait" - jelentette ki szomorúan, hozzáfűzve, a második szettben már csak az hajtotta őt, hogy ne legyen 6:0, 6:0 a meccs vége.
picture

Betegség és sérülés is hátráltatta a magyar játékost az Ausztrál Open első fordulójában - interjú

Udvardy Panna azzal kezdte kolumbiai Camila Osoriótól elszenvedett vereség után, hogy nem az ő akarata érvényesült a pályán.
"Nem tudtam úgy játszani, ahogy elterveztem, Osorio rám erőltette a stílusát. Ez már a második főtáblám itt, de így sem sikerült teljesen ellazulnom" - közölte, majd kitért arra, hogy párosban sem lesz könnyű dolga, mivel új partnerével, a spanyol Bolsovával éppen a kétszeres bajnok Babos Timeáék ellen kezdenek majd.
picture

Nem volt ellenszer Osorio játéka ellen, nem sikerült a továbbjutás Udvardy Pannának - interjú

Forrás: Eurosport (videók), MTI (szöveg)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása