Az ausztrál nyílt teniszbajnokság versenyigazgatója, Craig Tiley szerint a játékosok átoltottsága elérheti a 95 százalékot a januári tornára.

Craig Tiley a Victoria állambeli rádióban úgy nyilatkozott, hogy az Australian Openen bevezetett oltási kötelezettségnek köszönhetően egyre többen oltatják be magukat a profi teniszezők közül.
"Mire elérkezik a január, addigra a játékosok akár 90-95 százaléka be lesz oltva, mert ha nincsenek beoltva, akkor nem játszhatnak" - mondta Tiley, utalva arra, hogy a világelső szerb Novak Djokovic sem kivétel az oltási követelmények alól.
Davis Cup
A Davis-kupa magyar hősének karrierjét épp az ilyen elsöprő erejű győzelmek indíthatják be
4 ÓRÁJA
A szerb teniszező nem hajlandó elárulni oltottsági státuszát, azonban ha továbbra sem nyilatkozik erről, akkor a korábban bevezetett szigorú koronavírusos szabályozás értelmében nem vehet részt a januári viadalon.
Djokovic, Roger Federer és Rafael Nadal egyaránt 20 bajnoki címmel vezeti a legtöbbszörös Grand Slam-győztesek örökrangsorát, ebből Djokovic kilencet Ausztráliában nyert.
A szervezők teltházas mérkőzésekre számítanak a január 17. és 30. ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
A 2021-es idény újévkor rajtol a sydneyi férfi ATP Kupával, ezzel párhuzamosan a férfiaknak és nőknek is szerveznek versenyeket Adelaide-ben és Melbourne-ben. Az Australian Open előtti héten Sydneyben és Adelaide-ben szerepel a mezőny.
Tenisz
"Minden nap úgy megyek le a pályára, hogy nyerni akarok, talán ebben fejlődtem a legtöbbet"
5 ÓRÁJA
Tenisz
Újabb magyar teniszezőnő jutott a legjobb 100-ba! – Interjú Udvardy Pannával
TEGNAP 11:49