nole

Fotó: Eurosport

Azért pont kettő, mert legnagyobb eséllyel itt lesz változás a világranglistán a fiúknál az Aus Open végeztével. Federer nagy valószínűséggel világelső marad, csak akkor veszíti el, ha nem jut el az elődöntőigésNole nyeri a tornát. Felhívnám mégegyszer a figyelmet az és szó fontosságára. Tehát ha csak az egyik követelmény teljesül, akkor Rog marad az élen.
Értelemszerűen Djoko az egyetlen, aki megkaparinthatja a világelsőséget Federertől, de a második hely megszerzésére jobbak az esélyei, hiszen Rafának nyernie kéne ahhoz, hogy biztosan második maradjon. Esetleg a döntő is elegendő, ha ott nem Murraytól kap ki és Nole sem jut az elődöntőbe. Megintcsak az és. Ha nem teljesül mindkettő, akkor Rafa nem marad második.
*Australian Open
Tartozás
01/02/2010 08:00
Murray biztosan harmadik, ha megnyeri a tornát, de lehet második is, ha Djoko nem jut be az elődöntőbe. Elvileg úgy is lehet harmadik, ha bukja a döntőt, hiszen az a kitétel, hogy Nadal nem juthat elődöntőbe, biztosan teljesül,  mivel egy negyedben vannak.
Del Potro is lehet harmadik, ha úgy nyeri a tornát, hogy sem Rafa nem jut döntőbe, sem Nole a nyolc közé.Esetleg úgy is lehet harmadik, ha bukja a  döntőt, de akkor Rafának ki kell kapnia holnap Kohlschreibertől.
*Australian Open
Grand Finale
31/01/2010 18:17
*Australian Open
16
31/01/2010 15:34