andy-murray1

Fotó: Eurosport

Tekintve, hogy magáról a meccsről sok mindent nem lehet írni, mutatni viszont nem árt, kezdjük gyorsan egy videóval, benne azzal a két ponttal amit már felraktunk, csak ez egy picit jobb minőség.
Szóval azt hiszem, Marin kihozta, ami ebben a meccsben benne volt, ezzel a nyolc óra deficittel, amit hozott magával az korábbi fordulókból, nem volt ebben sokkal több. Ez volt az egyetlen esélye, ahogyan játszott, megpróbálta, ennyi sikerült. Talán ha a második szett első játékában el tudja venni Murray adogatását, akkor még jobban elbizonytalaníthatta volna a skótot, de nem sikerült, aztán ahogyan elbukta a sajátját, az eldöntött mindent.
*Australian Open
Tartozás
01/02/2010 08:00
Murray megnyugodott, azt pedig, hogy jó formában, azt van már láttuk Rafa ellen.
Érdekes kérdés volt még, hogyan tudja kezelni azt Murray, hogy ő az esélyes, de erre igazán nem kaptunk választ. Aki azt akarta látni, hogy jól, az láthatta azt, aki azt, hogy rosszul, az meg azt.
Vesztett egy szettet, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ott is okosan játszott, futtatta Marint rendesen, esetleg még azt is el tudom képzelni, hogy ez be volt kalkulálva. Egy ilyen meccsen (három nyert szett) még ez is belefér. Mondjuk vagánynak kell hozzá lenni, de a vagányságát nem nagyon vitatta eddig sem senki.
Ami fontos még, talán még jobban variálja a játékát, mint eddig, és észreveszi magát, ha túlontúl defenzívvé válik. Agassinak igaza lett, őt kell megvernie annak, aki nyerni akar.
Ja még annyit, hogy Cilic az ötödik egymást követő GS-en javította meg, vagy állította be addigi legjobb szereplését, már a legjobb tízben van. A legegyenletesebb fejlődést mutatja be az elmúlt években. Fog ő még döntőt játszani.
*Australian Open
Grand Finale
31/01/2010 18:17
*Australian Open
16
31/01/2010 15:34