labdaszedok

Fotó: Eurosport

Még csak  a fiúk játszottak, 12 pályán volt ahol hat meccset, mint ahogy azt tegnap már írtuk. A lányoknál még csak ma készítették el a táblát, és minket nyilván ez érdekel jobban hiszen két magyar induló is akad: Kapros Anikó és Marosi Kati. Anikó az orosz Ksenia Pervakkal játszik az első körben, aki bár 17. kiemelt azért nem tűnik verhetetlen ellenfélnek. Igaz mondjuk tavaly egészen jól játszott 25 ezres tornákon, de akkor se. Kati a spanyol Eloisa-Maria Compostizio-De Andresel kezd, akit szerintem simán le kell győznie, hiszen még sosem volt a kétszázban sem. Utána viszont sokkal nehezebb feladat jöhet, hiszen az Arvidsson-Domachowska meccs győztese lehet a következő ellenfél, akik jónéhány alkalommal voltak már főtáblások slameken.
Összességében egyébként elmondható, hogy bár a női tábla kisebb mint a férfi, de sokkal több olyan név van rajta, akikkel inkább a főtáblán szoktunk találkozni. Hogy mást ne mondjak 56-62-ig besorsolták Krajiceket, Meusburgert, Cohent, Daniilidut, Matteket, és Vakulenkót, ami azért kicsit durva. Rajtuk kívül még kvalizik Bovina, Savchuk, Fedak, Pin és még sorolhatnánk, de inkább linkelem.
*Australian Open
Tartozás
01/02/2010 08:00
Meg persze Wickmayer.
A fiúk már túl vannak az első körön, alig maradtak 64-en, de már nincs köztük Karol Beck, Cippola, Capdeville, és ami különösen meglepett, az általam tegnap olyan nagyon favorizált Ouanna és Dimitrov sem. Sergei Bubka jr. pedig döntő szett 13-11-re kapott ki az amerikai Yanitól.
A labdaszedők ruhájához gratulálok, nem tudtam nem ezt a képet választani!
*Australian Open
Grand Finale
31/01/2010 18:17
*Australian Open
16
31/01/2010 15:34