A kiemelkedően izgalmas második napon nem csak a tenisz okozott felfordulást a Melbourne Parkban. Apró érdekességek hétfőről.
Donald Young és Christophe Rochus mérkőzése közel 40 percig állt ma, mert az egyik labdaszedő kisfiú bepisilt. Sokáig tartott, amíg találtak helyette valakit, és addig nem lehetett újrakezdeni a játékot, amíg fel nem takarították a foltot. Young a meccs után elmondta, hogy fűrészport kellett hozni, aztán ventillátorral szárítgatni a pályát a negyedik szett elején.
A brazil Marcos Daniel kikapott Alejandro Fallától, és aztán hogy mindez ne legyen elég egy napra, a meccs után egy szurkolóval került összetűzésbe, aki dühében nekiesett, nem tudjuk miért.
*Australian Open
Tartozás
01/02/2010 08:00
Mikhail Youzhny a Gasquet elleni meccs negyedik szettjében, a mérkőzésben maradásért való adogatás előtt görcsre kért volna ápolást. Idén az az új szabály, hogy ápolási időt (3 percet) nem lehet görcsre kikérni, de a térfélcsere 90 másodperce alatt lehet kérni a trénert, hogy gyúrjon. Hiába kérette már az előző játék közepén Youzhny a trénert, az csak a térfélcsere végére ért a pályára ismeretlen okból (biztos máshol ápolt). Youzhnynak elmagyarázták, hogy most már nem kérhet ápolást, mert nem sérült, csak görcsöl, és lejárt a a térfélcsere. Youzhny nulla lábmunkával adogatott a meccsben maradásért, hárított két meccslabdát, majd egyenlített. Az ötödik szett elején pedig köszönte szépen, és csakazért se kért gyúrást.
Taylor Dent simán verte három szettben Fogninit, úgyhogy továbbra sem tud hazarepülni mindenórás feleségéhez. Vajon a kis Taylor pont a Tsonga elleni meccs alatt fog megszületni?

TENNIS-AUS-OPEN

Fotó: Eurosport

*Australian Open
Grand Finale
31/01/2010 18:17
*Australian Open
16
31/01/2010 15:34