Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Fed - Tsonga előtt

Eurosport
Eurosport

Publikálva 28/01/2010 - 20:09 GMT+1

-

Fotó: Eurosport

picture

fed6

Fotó: Eurosport

picture

tsonga3

Fotó: Eurosport

Remélem jó kis matek lesz.
Kíváncsi lennék, Rog hogyan reagálna, ha JW elő tudna rukkolni valami olyan tenisszel, mint két éve Rafa ellen, itt az elődöntőben. Olyat mondjuk azóta sem láttam tőle, talán még Párizsban sem játszott így, amikor Master Seriest nyert és kivívta a világbajnoki indulást.
Jó, persze más meccs lenne nyilván, hiszen Fedet nem lehet csak úgy letolni a pályáról, de azért szerintem néha hörögnénk a gyönyörtől rendesen.
Az egymás elleni meccseket nem igazán érzem fontosnak, bár Tsonga tavalyi győzelmének azért annyi jelentősége mindenképpen van, hogy úgy megy ki a pályára, hogy már verte Fedet.  Akármi is történt ott Montreálban a döntő játszmában.
Federer zsinórban a 23. Grand Slam elődöntőjére készül, a 2004-es Roland Garros volt az utolsó. amikor ez nem sikerült. Egyben az egyetlen alkalom, hogy nem jutott elődöntőbe, amióta világelső lett.
Azt gondolom, és sokadszor írom le, hogy szerintem ez a legkomolyabb rekordja. A tökéletesen megdönthetetlen. Több, mint öt éve minden Grand Slamen megcsinálja.
Számomra értelmezhetetlen hogyan. A korábbi rekorder és a jelenlegi második Ivan Lendl volt, ha jól emlékszem 10-zel (nem nézek utána). És már azt sem nagyon értette senki.
Visszatérve a meccsre, egyetlen dologban vagyok biztos, hogy csak a legjobb Tsonga lehet a nyerő. Ha gyengélkedik, Rog besétál zsinórban nyolcadik döntőjébe. Mondjuk ha Tsonga a legjobbját nyújtja se biztos, hogy nyer, de akkor legalább hörgünk, az tuti.
Nem tudom mi dönthet, a rutin nagy úr, de én inkább a pillanatnyi diszpozíciót érzem döntőnek.
Magyarul asszem Fed.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés