Tenisz - US Open - Szávay

Fotó: Eurosport

Ha egy hónappal ezelőtt valaki megsúgja, hogy ezt a mondatot adom majd címül az Aus Openen a mieink első meccse után, készséggel elhiszem.
Egyértelműnek tűnt, hogy Melinda továbbjuthat, Ági meg kiesik, mint szokott általában Ausztráliában. Aztán másként alakult. Nem mintha Melindának gondjai lettek volna az elmúlt hetekben, a Henin elleni teljesítménye, különösen a döntő szett után, a mai vereség némiképp váratlan. De tegyük gyorsan hozzá, hogy előfordul ilyen.
*Australian Open
Tartozás
01/02/2010 08:00
Döntő szett 9/7, nyilván nagy meccs lehetett, Melinda kétszer is adogatott a érte, ezúttal sikertelenül, de ebből olyan messzemenő következtetést azért nem szabad levonni. Így alakult.
Ági viszont egészen kellemes meglepetés. Nem az, hogy simán verte Dubois-t - bár a tavalyi második félév után azért ezt se becsüljük le -, hanem úgy összességében, az egész szezonkezdet. Ez volt a hatodik győzelme, és ez még akkor is nagy dolog, ha ebből hármat a sydney-i kvaliban aratott. Hiszen ne feledjük, ott is a legjobb százba tartozókat kellett megverni.
És egyáltalán nem biztos, hogy itt a vége.
*Australian Open
Grand Finale
31/01/2010 18:17
*Australian Open
16
31/01/2010 15:34