soder5

Fotó: Eurosport

Hát azok után, hogy tegnap mindössze két kiemelt - Shári és Radek - plusz még Fish búcsúzott azok közül, akik említést érdemelnek, ma azért akadtak szép számmal nevezetes kiesők.
Jó mondjuk meccs is több volt persze.
*Australian Open
Tartozás
01/02/2010 08:00
Kezdjük az emelt fővel veszítőkkel, élükön ugye Andrejev-el akinek ugye labdái voltak a 2/1 szetthez Roger ellen, továbbá Carsten Ballal, aki szépen helytállt Verda ellen, még vezetett  is. De azért azt ne feledjük, az ő kiesésük be volt kalkulálva. De akadtak kiemelt búcsúzók is szép számmal, közülük Söderling és Ferrero kívánkozik az élre, hiszen mindketten 2/0-ás szettelőnyről veszítettek, olyanok ellen, akik nincsenek a legjobb százban. Kiesett nagyon simán Robredo és Cibulkova is, utóbbi három egyébként egyaránt a 13-as pályán.
Én nem volnék babonás ugyan, de ők mostmár szerintem igen.
Nincs már versenyben Chardy, Melzer, Querrey és Razzano sem, de nem nagyon hiszem, hogy a teniszőrülteken kívül bárki megmondta volna, hogy ők bizony kiemeltek voltak.
Aztán vannak olyanok, akiket ki éppen nem emeltek, ellenben nevesek, mégsincsenek már versenyben  ilyen-olyan okból. Őket két jól elhatárolható csoportra oszthatjuk. Azokra, akiknek nyerni kellett volna, és azokra, akinél belefért a zakó.
Szerintem egy Moyának egy Marchenkót, egy Grosjeannak meg egy Ilhant mindenképp meg kell vernie, ha már elindult. Továbbá ide tartozik még Sela, Ginepri és Oudin, de azért nem hinném, hogy az ő kiesésük olyan iszonyatosan megráz bárkit is, közvetlen szurkolóikon kívül.
Aztán akadnak szép számmal, akik ugyan fontos játékosok, de jobbtól kaptak ki. Vagy ha nem is feltétlen jobbtól, de legalább olyantól, aki ellen nem gáz a búcsú: ilyen Santoro (Cilic), Gulbis (Monaco), Clement (Blake), valamint Mirza (Rezai), Gasquet (Youzhny) és Malisse (Almagro).
Továbbá ott van még szegény Gil, aki 14 bukott játék után rutinosan feladta. Bizonyára ki akart maradni az évkönyvekből.
*Australian Open
Grand Finale
31/01/2010 18:17
*Australian Open
16
31/01/2010 15:34