Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A női döntő után

Eurosport
Eurosport

Publikálva 30/01/2010 - 16:59 GMT+1

-

Fotó: Eurosport

picture

sw2

Fotó: Eurosport

Úgy hiszem, két GS is eldőlt ma reggel. Amellett, hogy Serena megnyerte az Ausztrált, Henin is bejelentkezett a Garrosért. Serenának itt lett meg az ötödik, neki ott lesz meg gyaníthatóan, hacsak meg nem sérül addig, vagy valami ilyesmi. Addigra már a világranglistára is felkerül, bár így legalább elmondhatja magáról, hogy ő az egyetlen Grand Slam döntős, aki nincs rangsorolva, a finálét követő  héten. Nem egy nagy dicsőség, de nem is ez a lényeg. (Merthogy ahhoz, hogy valaki rangsorolva legyen, három tornát  kell lejátszani.)
Panaszra nem lehet okunk, három szettes döntőnk volt, ilyenre öt éve nem volt példa. Ráadásul két komoly fordulat is akadt, amihez szintén nem lehettünk hozzászokva. Serena úgy tudott visszajönni, hogy a második játszma végén, illetve a harmadik elején labdamenetet sem tudott nyerni. Ilyenre nem gondolnám, hogy rajta kívül bárki más képes lenne.
De azt hiszem, a dolog megfordítva is igaz. Talán ha még Kim tudott volna játszmát nyerni a bukott első után ellene Justine-en kívül.
Többre ma még nem futotta, és itt a még a nagyon fontos. Kell még pár torna, és akkor azt az utolsó lépést is képes lesz Henin megtenni, ami sem Brisbane-ben, sem itt nem jött össze.
Az mindenesetre vitán felül áll, hogy nagyon jót tett a női tenisznek, hogy a belgák visszatértek.
Mint ahogyan az is, hogy Dinara, Ana, Jankovic, de még Kuzi is a helyére került.
Wimbledon lesz iszonyatosan érdekes azt hiszem.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés