"Nem akarok magyarázkodni, de vannak fájó vereségek, és a mai vereségemet nem sorolom ezek közé" - kezdte visszatekintését az MTI érdeklődésére. "Lajovic nagyon jó napot fogott ki, és megvert engem. Nem hoztam a legjobbamat, de belül éreztem, hogy ma ő érdemelt győzelmet. A saját játékomról annyit mondanék, hogy próbáltam küzdeni végig. Tegnap egy órát szenteltünk az edzőmmel, Jancsó Mikivel arra, hogy a múltból merítve kidolgozzuk a megfelelő taktikát Lajovic ellen, de ez nem működött igazán a mai napon, megérdemelten nyert."
A világranglistán 35. magyar játékos kifejtette: úgy gondolta, hogy a negyedik szett megnyerésével sikerül megtörnie riválisát, de a szerb továbbra is magas szinten játszott, és sem mentálisan, sem fizikailag nem roppant meg.
A magyar Davis Kupa-válogatott vezére a két adelaide-i felvezető tornát is beleértve egy győzelemmel zárta egyesbeli szereplését az ötödik kontinensen.
Roland-Garros
Nadal, Djokovic és Świątek is hengerelt, búcsúzott viszont a női címvédő és Osaka is
TEGNAP 09:15
"Voltak már jobb heteim itt, de próbálok előre nézni, és a közelgő versenyeimre koncentrálni. Megszoktam már, hogy nem merenghetek hetekig egy vereségen. Új nap jön, új lehetőségekkel" - tette hozzá Fucsovics, aki először esett ki az Australian Open nyitófordulójában.
Roland Garros
Fucsovics Márton: Čilićnek lesz veszítenivalója, megpróbálok felszabadultan teniszezni ellene
TEGNAP 07:09
Roland Garros
Fucsovics három szettben nyert, megvan az első magyar továbbjutó a Garroson
TEGNAP 19:29