Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Meglepetésdöntő lesz Miamiban

Eurosport
Eurosport

Frissítve 03/04/2021 - 16:37 GMT+2

A lengyel Hubert Hurkacz az orosz Andrey Rublev legyőzésével döntőbe jutott a Miamiban rendezett keménypályás férfi tenisztornán.

Hubert Hurkacz of Poland plays Andrey Rublev of Russia during the semifinals of the Miami Open at Hard Rock Stadium on April 02, 2021 in Miami Gardens

Fotó: Getty Images

A 26. helyen rangsorolt Hurkacz a pénteki elődöntőben nem sok esélyt adott papíron esélyesebb, negyedik kiemelt riválisának.

Az 1 óra 28 perces összecsapáson Rublev – aki a 3. fordulóban a 29. helyen kiemelt Fucsovics Mártont búcsúztatta – háromszor vesztette el adogatójátékát, miközben egyszer tudta elvenni Hurkaczét. A lengyel remek formában játszik Miamiban, ahol korábban már a kanadai Denis Shapovalovot (6.), a szintén kanadai Milos Raonicot (12.) és a görög Stefanos Tsitsipast (2.) is legyőzte.
picture

ATP Miami: Hurkacz – Rublev összefoglaló

A 24 éves Hurkacz ellenfele a döntőben a 19 éves olasz Jannik Sinner lesz, előbbi a 37., utóbbi a 31. helyen áll a világranglistán. A két játékos még nem mérkőzött meg egymással, viszont mindkettőjüknek két ATP-tornagyőzelme van már, amelyből egyet-egyet idén arattak.
Eredmény, elődöntő:
Hurkacz (lengyel, 26.) - Rublev (orosz, 4.) 6:3, 6:4
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés