Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Fucsovics az ellenfél sérülése, Babosék az eső miatt nem játszottak

Eurosport
Eurosport

Frissítve 17/05/2021 - 22:32 GMT+2

Genfi tenisztorna - Fucsovics kedden játszik Laaksonennel

Marton Fucsovics (Open d'Australie 2020)

Fotó: Getty Images

Fucsovics Márton kedden játszik a svájci Henri Laaksonennel a 481 ezer euró (170 millió forint) összdíjazású genfi salakpályás férfi tenisztornán.

Fucsovics a torna első fordulójában a nyolcaddöntőbe jutásért az ötödik kiemelt chilei Cristian Garinnal találkozott volna, de a meccsüket törölték. Svájci sajtóhírek szerint a dél-amerikai játékos vállsérülés miatt mondta le a játékot.
A világranglistán 44. Fucsovics ellenfele így lett a selejtezőből főtáblára került hazai játékos, Henri Laaksonen (150.), az ő meccsüket azonban mégsem hétfőn, az eredeti párosítás napján, hanem a verseny honlapja alapján egy nappal később.

Egyesben Jani Réka és párosban Babos Tímea sem lép pályára hétfőn a 235 ezer dollár (68 millió forint) összdíjazású belgrádi salakpályás női tenisztornán.

A szerb fővárosban egész nap esik az eső, így a tervezett programból eddig egyetlen mérkőzést sem tudtak lebonyolítani. A viadal honlapja szerint a szervezők emiatt úgy döntöttek, hogy a két magyar érdekeltségű találkozót később - várhatóan kedden - rendezik meg.
A selejtezőből főtáblára jutott Jani a nyitókörben a cseh Tereza Martincovával találkozik, míg Babos és az orosz Vera Zvonarjova másodikként rangsorolt kettőse a Cristina Bucsa, Rebecca Peterson spanyol, svéd duóval mérkőzik.
Babos egyesben vasárnap búcsúzott, ugyanis három szettben kikapott a tavaly Roland Garros-elődöntős argentin Nadia Podoroskától.
Forrás: MTI

Ha szeretnél minden reggel értesülni a legfrissebb híreinkről és elemzéseinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés