Őszintén szólva, egyikünk sem rajong különösebben az áprilisi tréfákért, nem is nagyon jutott volna eszünkbe hasonló, ha délelőtt nem szaladunk bele egy-két jópofaságba. LeBron James az Olympiakoszhoz szerződött, Domenech váratlanul lemondott, ilyen és hasonló kitalálmányokat kellett felolvasnia Petrának a hírekben, tréfás kedvű párizsi kollégák jóvoltából.
Elkezdtünk agyalni, hogy ki tudunk-e találni valami hasonlót. Végső soron, így utólag visszagondolva, talán sikerült.
Mert Gonza és Robin ugyan tényleg összekülönböztek a meccsükön, externalde azért olyat, mint az előző posztban szerepel http://salakblog.hu/2010/04/01/huha-3/Nonenem mondott senki.
Roland-Garros
Mahut/Herbert - Bublik/Golubev - Roland-Garros
9 ÓRÁJA
Azt mi találtuk ki.
Dolgoztunk vele rendesen, hála a Google Fordítónak és a Paint programnak még egy svéd honlapra is sikerült odabiggyesztenünk, amit szerettünk volna. Homofóbnak tűnni sem volt célunk, mint ahogyan azt valaki sejtetni engedte, pusztán arra gondoltunk, hogy valami ütős duma kell, hogy beszéljetek róla. Ráadásul olyan nyelven, amit vélhetően egyikőtök sem beszél felsőfokon, nehogy lebukjunk. Kézenfekvő megoldás volt Söderling, látjuk, nem is lepett senkit a sztori, de mi azért elnézést kérünk tőle, amiért galád célokra használtuk fel.
Aztán délután elkezdtünk aggódni, nehogy valami komolyabb média hack legyen a dologból, mert az nem nagyon volt szándékunk. (Bár röhögtünk volna azért nagyon, ha a kollégák utalnak a sztorira a Youzhny-Söderling meccsen, de az angol kommentárral megy majd, úgyhogy szerintem kizárt.)
Szóval szeressétek Robint és Gonzát is, ahogyan mi is szeretjük, és kellemes április elsejét kedves mindannyiatoknak így utólag is. Ezt kajáltátok :)
Petra, Gábor és a Latin Mén

soderling presser

Fotó: Eurosport

Roland-Garros
Hazai győzelem férfi párosban, a sírból hoztaák vissza a döntőt a franciák
9 ÓRÁJA
Roland-Garros
A férfi döntő elhozhatja az idei Roland Garros gáláját
10 ÓRÁJA