dee220_1625320f

Fotó: Eurosport

A brit Robert Dee három éven keresztül utazta keresztül kasul a világot, egyes források szerint több mint 400 ezer fontot verve el csak repjegyre és kajára, anélkül, hogy nemhogy egy árva meccset, hanem egy árva szettet is nyert volna. Legtöbbször 6/0-ra esetleg 6/1-re vagy 6/2-re kapott ki.
Mígnem 54 zsinórban elszenvedett vereség után, a Barcelona melletti Reus-ban, némiképp váratlanul megverte az első profi meccsét játszó  17 éves Arzhang Derakshanit, 6-4 6-3-ra. A hatalmas sikerről a teljes brit sajtó hírt adott, átvéve a Reuters címét, mely szerint a világ legrosszabb játékosa végre meccset nyert. A világ legrosszabb játékosa azonban elég büszke világ legrosszabb játékosa volt, ezért beperelte a komplett brit sajtót. Néhányan azonnal visszakoztak, helyreigazítást tettek közzé, a Daily Telegraph azonban vállalta a nem kicsi (mintegy félmillió fontos) kockázatot és perre ment Dee-vel.
Tenisz
Edzőként tér vissza a korábbi Roland Garros-bajnok
14 ÓRA
És nyert.
Sharp bírónő indoklásában szerepel, hogy efféle sorozatról senkinek nincs tudomása, nem fordult elő a profi tenisz történetében, hogy valaki ennyiszer kikapott volna, pláne nem egyetlen nyert szett nélkül. Éppen ezért a jelző helytálló.
Így Dee-nek most már papírja is van róla, hogy ő a világ legrosszabb teniszezője. 250 000 fontért, merthogy ennyit kért volna ügyvédi költségekre győzelem esetén.
Én nem fellebbeznék.
Jobb fotót nem találtam, sorry. A sztoriért pedig nagy köszönet Mariannak.
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Rublev - Ruud összefoglaló
18 ÓRA
ATP Monte Carlo
Rublev életében előszőr jutott döntőbe 1000-es tornán
18 ÓRA