Július közepéig, a wimbledoni tenisztorna végéig biztosan Veronika Kudermetova lesz Babos Tímea párostársa, de elképzelhető, hogy a magyar, orosz duó hosszabb távon is együtt játszik majd.

A magyar játékos édesapja, Babos Csaba csütörtökön az M1 aktuális csatornán elmondta, a két teniszező nem veszett össze, továbbra is jó a kapcsolat közöttük, sőt azóta is edzettek már együtt. Emlékeztetett, a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia előtt már volt rá példa, hogy a párosuk felbomlott.
Mladenovicnak volt egy döntése, miszerint az egyesre akar összpontosítani, ezért az első félévben nem szeretne párost játszani. Mi ezt tudomásul vettük, csak az időzítéssel volt probléma, hiszen közvetlenül az Australian Open előtt történt.
Tokyo 2020 women
Még erőnléti edzőjét is meglepi a lángot meggyújtó Osaka fizikai ereje
29 PERCE
Babos Csaba hozzátette, lánya úgy egyezett meg Veronika Kudermetovával, hogy a wimbledoni Grand Slam-torna végéig együtt játszanak, a többit pedig majd az idő eldönti.
„Ha jól működik a párosuk és eredményes, akkor együtt maradnak, de ha Mladenovic meggondolja magát, és szeretne párost játszani az év második felében, arról is lehet szó” - magyarázta.
MTI
Tokyo 2020
A hazai kedvenc Nishikori meglepetésre kiütötte Rublevot
2 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Hazai diadal, Nishikori megleptés győzelmet aratott Rublev ellen
3 ÓRÁJA