Úgy hiszem Davynak drukkolnak majd többen. Nem azért, mintha több rajongója volna, mint Del Potronak, hiszen kis túlzással Davydenkonak egyáltalán nincsenek rajongói, hanem azért, mert az emberek többsége általában támogatja az elesetteket.
Koljáról pedig nyilván nem véletlenül él egy kép, mely szerint egy ő egy kicsi, szürke lúzer.
Mondjuk tényleg nem egy dalia, bár 178 centijét páran készséggel elfogadnánk.
Tenisz
Iga Swiatek szerint Grand Slam és olimpia terén is Párizs a nyerő
6 ÓRA
Tényleg nem ő játssza a legszínesebb teniszt, de én nem hinném, hogy a játékába olyan nagyon azért bele lehet kötni. Bár az is igaz, hogy a szürkeség vádja nem is annyira a teniszének szól.
Ezzel meg az a gond, hogy Davy kifejezetten jó fej, ezt jó néhány videón megmutattuk már.
Talán csak a sajtója nem az igazi. Jó, mondjuk én sem biztos, hogy megvennék egy teniszcipőt csak azért, mert neki ilyen van.
Hogy lúzer volna? 18 tornagyőzelemmel azért ezen is lehetne vitatkozni, pláne, hogy csak 5 bukott döntője van. Én úgy hiszem, hogy csak Rog ellen nem tudott nyerni.
Tegnapig.
Delpo ellen is jobb az eddigi mérlege, bár nem találkoztak sokszor. Utoljára tavaly a vb-n a csoportmeccseken, ott Davy nyert, de ez az égadta világon semmit sem jelent. Ha JMDP úgy játszik, ahogy Federer vagy Söderling ellen, akkor alighanem nyer, ha nem is könnyen. Bár a borítás szemmel láthatóan nagyon fekszik Davydenkonak. És ha Delpo csak egy picit is pontatlan, vagy túlontúl nagy teret enged át az orosznak, bajba kerülhet.
És szerintem fog is, bár nem igazán tudom megmondani miért.
Davy háromban.

davydenko27-11-2009_228_168

Fotó: Eurosport

Tenisz
A nyár közepéig már megvan Babos párospartnere
10 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini – Krajinović összefoglaló
10 ÓRA