haitiw

Fotó: Eurosport

Csak egyesben.
Negyed milliárd dollár pénzdíj.
Tenisz
Nem fél többé a salaktól a madridi győztes Sabalenka
2 ÓRA
1630 hét világelsőség.
Majd 600 tornagyőzelem.
6300 megnyert meccs.
Egymillió összegyűjtött dollár Haitinek.
És bár annyira fontos mint ez  utóbbi, nyilván semmi sem lehet, de azért jó volt látni még Rafát meg Rogot is, mert hozzájuk is régen volt szerencsénk, de igazán Andrét meg Pete-et, meg Lindsayt, Steffit ( Stephaniet) és Martinát.
Navratilova így túl az ötvenen is gyanítom a világ egyik legjobb párosjátékosa lenne, ha lenne még kedve, ilyen bal keze, tán senkinek sem volt a női tenisz történetében. Úgy röptézik, hogy azt élmény nézni, annál is inkább mert a nőknél már egyébként sem röptézik senki.
Steffi félelmetes erőben van, van még egy kis időm, hogy ilyen formába hozzam magam 41 éves koromra, bár gyanítom két gyerek már aligha fér bele addig. Ellenben úgy gondolom, hogy néhányan a legjobb százból is besurranhatnának az edzéseire.
Lindsay azt mondta az elején, meg fogjuk látni, hogy neki már nincs helye a profik között, hát nem láttuk meg. Volt egy játék például, ahol négy nyerőt ütött. Szerintem azért a kétgyerekes anyukák tornáján elboldogulnának Steffivel.
Pete-en meg Andrén azért picit jobban fogott az idő, már ami az outfitet illeti, de náluk azért nem is erre voltunk kíváncsiak. Mondjuk amikor kiderült, hogy be vannak mikrofonozva, rögtön tudtuk, hogy nem Pete fogja hányni a szót, de azt hiszem az egész gála egyik legérdekesebb része volt, amikor egymásnak ugrottak Andréval. Aki egyébként fel volt pörögve rendesen, csípett, rúgott, harapott, de szerintem ez még belefért.
Éppenhogy.
De a többiek szerint nem biztos.
Videók rövidesen.

haitim

Fotó: Eurosport

ATP Rome
Félbeszakadt Djokovic mérkőzése Rómában
2 ÓRA
ATP Rome
A világ egyik legjobb teniszezője szerint Fucsovics élete formájában játszik
4 ÓRA