Legyen béke, szabadság és egyetértés. Meg egy kis győzelem.

TENNIS-WOMEN/PARIS

Fotó: Eurosport

1. Szávay Ági ma játszik Carla Suarez Navarróval, a 4-es pályán utolsóként jönnek 3 páros után, keddre virradó éjjel várható a meccsük.
Tenisz
Ami Federernek és Hingisnek nem sikerült, Bencicnek igen: egyéni olimpiai aranyérmet nyert Svájcnak
EGY ÓRÁJA
2. Roger Federer ismét bezsebelte az évi szokásos ATP díjait, amelyeket IW-ben szokott átvenni: ő lett a 2009-es év játékosa, ő nyerte az ATP honlapjának szavazását, mint a szurkolók kedvenc játékosa, és sorozatban hetedszer övé a Stefan Edberg díj, amelyet a legsportszerűbb játékos kap. Ezt a díjat amúgy a többi játékos szavazza meg, úgyhogy nem érdemes belekötni. Újabb 3 vázát kell elsuvasztania valahova Mirkának.
3. Davydenko csuklója eltörött, ami még a Söderling elleni rotterdami elődöntőben sérült meg. A világbajnok azóta játszott mérkőzéseket, ám azt, hogy törése is van, csak a második forduló előtt elvégzett MR vizsgálat mutatta ki. 3 hónap pihi, és némi gipsz.
4. Fernando Gonzalez, ígéretéhez híven, kihagyta IW-t, hogy földrengés pusztította hazájában segítsen. A chilei nem kevés pénz mellett jelenlétével segíti a rászorulókat. Ellátogatott O'Higgins tartományba, ahol 7.2 erősségű földrengés rombolt le gyakorlatilag mindent, és ölt meg több száz embert. Twitteren írta: Nagyon erősek itt az emberek, annak ellenére, hogy mindenüket elveszítették. Optimistán tekintenek előre. Jó lenne, ha mindenkinek ennyi ereje lenni túllépni a nehéz pillanatokon.
5. A lányoknál nagy a csillaghullás, a korábbi IW-i bajnokok közül eddig Ivanovic, Hantuchova, Henin  és Sharapova búcsúztak, és nincs már versenyben az első kiemelt Kuznetsova sem. A fiúknál eddig Monfils hullott ki, továbbá Ferrer is kikapott, igaz ő Blake-től.
6. Sharapova jobb könyöke sérült. Nem újdonság számára, már a US Openen is érezte.
7. Taylor Dent először maradt egyedül kisfiával. Pelenkázott, etetett, altatott, gratulálunk. :)
8. Basszus, hogy lesz ebből 12 pont?
9. Rafael Nadal meccshiányát azzal próbálja pótolni, hogy párosban is elindult IW-ben. Nem is sikertelenül, hiszen Marc Lopezzel az oldalán legyőzték a világ egyik legjobb párosát, Paest és Dlouhyt. Szeretjük rajtuk kívül a Roddick-Blake párost is.
10. A Davis Kupa visszatérő hőse, David Nalbandian a második körben búcsúzott, Jürgen Melzer verte.
11. Roddick mondta az Agassi-Sampras kakaskodásról: Minden nagy rivalizálásnak van egy forráspontja. Sajnos mi láttuk az övékét.
12. Unio.
Tokyo 2020
Nagy csatában svájci aranyérem teniszben
2 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Svitolina - Rybakina - Női egyes bronzmérkőzés, összefoglaló
3 ÓRÁJA