A hétfő kicsit mindig a hétvége lecsengése a sportvilágban, így volt ez ma is.
Még mindig a Vueltáról beszélünk, hiszen Alberto Contador alig egy napja nyerte meg a spanyol körversenyt, így Lantos András, az elmúlt három hét kommentátora és az ES Bringás srácok, Székely Dávid és Bodnár Gergő tárgyalta meg a legfrissebb podcastben, hogy mi történt az elmúlt három hétben, mi történhet a világbajnokságon és mi lesz Jens Voigt világcsúcs kísérletével.
A röplabda világbajnokságon is zajlottak az események, az Egyesült Államok például filmbe illő összeomlást produkált a papíron sokkal gyengébb Argentína ellen, és elütötte megát a továbbjutástól, ám a Grózer György vezette német válogatott már a legjobb 6 között van!
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Nem éppen az olasz labdarúgásra gyakran közhelyszerűen ráaggatott gólnélküli hétvége volt a Serie A-ban, hiszen például a két milánói csapat összesen 12 gólt szerzett a második fordulóban. Igaz, míg az Inter 7-0-ra nyert, addig Milan 5-4-es győzelmet aratott Parmában.
Tsongáék és Federerék Davis Kupa sikerén túl történt egy s más a csapatvilágbajnokság alsóházában is, hiszen a rekordbajnok spanyol válogatott - az igazán nagy sztárok távollétében - kiesett a Világcsoportból, míg a friss US Open bajnok Marin Cilic visszasegítette hazáját oda.
Szintén zajlottak az események a Bundesligában is, a hétvégi fordulóról készített videós elemzést és összefoglalót Szathmári Attila és Székely Dávid.
Elindítottunk egy - reményeink szerint hiánypótló és hagyománnyá, valamint interaktívvá váló - podcast sorozatot is, a Dupla Triplában ugyanis minden héten megbeszéljük a sportvilág legfontosabb kérdéseit. Első adásunkban Vásárhelyi Tamás, Varga Ákos és Rév Dániel beszélgetett jó hosszan különböző érdekes témákról.
A WTCC-ben azonban nem vissza, hanem előre tekintünk, hiszen mindenki izgatottan várja már a Nordschleife versenyeit, erről gyűjtötte össze a legfontosabb infókat Lantos András.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07