A Roland Garros szerdai játéknapján már második fordulós meccseket játszanak, ahol gyakrabban előfordulnak szoros csaták, mint az első körben. Ez kedvez a stratégiámnak (lejjebb olvasható, hogy mennyire vált be az első három napon), melyet éppen ezért nagyrészt folytatok. A lényeg: férfi meccsekre fogadok, azokon belül is arra, hogy több mint három szettet fognak játszani. Nyilvánvalóan olyan meccseket érdemes kiválasztani, ahol az iroda sokkal esélyesebbnek tartja az egyik játékost, mint én.
Elég sok szimpatikus találkozót találtam. Marcel Granollers és Alexander Dolgopolov meccsén az ukránt erősen túlfavorizáltnak érzem (1,25), és a háromnál több szett 1,72-es szorzót ad, márpedig itt éppen győzhet a spanyol is. Úgy vélem, hogy a masszív salakos Alejandro Gonzalez is jó lehet egy szettre a szinte mindig Gilles Simon ellenében (szintén 1,72).
Tobias Kamke semmiképp sem favorit Marin Cilic ellen, és itt már kisebbfajta meglepetést jelent, ha a német játszmát tud nyerni, de én azt mondom, hogy ezt is érdemes megpróbálni. Kamke kellemetlen ellenfél, és Cilic bármikor bárki ellen képes játszmát bukni. De azért ez már jóval rizikósabb fogadás, és ez az oddsból is látszik (2,37).
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Egyetlen olyan férfi meccs van, ahol más típusú fogadás választottam. Muszáj Facundo Bagnis ellen játszanom, ugyanis döntő szett 18-16-ra győzött az első fordulóban, és ha ezek után szettet veszít ellene a 18-dik kiemelt Ernests Gulbis, akkor valami nem stimmel a világegyetemben. Tehát szerintem Gulbis 3-0-ra nyer, 1,61-es szorzóért.

Bagnis is ilyen fáradt lehet

Fotó: Eurosport

Ezúttal megpróbálkozom két női tippel is (mindig extra kockázat!), egy újabb top 10-es játékos búcsújára bazírozok: Angelique Kerber közepes játékkal és önmagához képest gyenge eredményekkel érkezett Párizsba, míg Varvara Lepchenkónak volt néhány szép skalpja, és az egymás elleni mérleg is neki kedvez. Az amerikai továbbjutása 2,26-es szorzót hoz.
Nem értem, hogy Carla Suarez Navarro kétszettes sikere miért ad relatíve magas, 1,50-es oddsot Timea Bacsinszky ellen. A spanyolra is érdemes fogadni.
Az első fordulós fogadásaim hullámzó sikert hoztak. Bejöttek a következők (zárójelben az eredmény és az odds): Michon – Klahn (3-2, 1,72) Berlocq – Hewitt (3-1, 1,61) Haider-Maurer – Brands (3-2, 1,83) Monfils - Hanescu (3-1, 1,53). Tehát, ha 100 egységnek veszünk egy fogadást, akkor 400-nyi tétből csináltam 669-et.
A Dimitrov – Karlovic mérkőzéssel buktam, mégpedig elég fura módon. A bolgár volt az esélyes, de úgy gondoltam, hogy Karlovic azért egy szettet csak összehoz. Ehhez képest a horvát óriás borította a papírformát, és 3-0-ra megnyerte a meccset… Tsonga három szettben végzett és Roger Vasselinnel, rendben van, tudtam, hogy ez elég kockázatos fogadás volt, nem jött be. Így tehát vesztettem 200 egységet.
Dodig és Granollers mérkőzése idejekorán véget ért, mert a horvát kénytelen volt feladni az első szett közepén. Ilyenkor visszajár a tét. Összességében négy fogadást megnyertem, kettőt elvesztettem, és +69 egységgel zártam az első fordulót. Plusz egy kis bosszúsággal, mert nagyon közel álltam ahhoz, hogy fogadjak Wawrinkánál is a szettekre, de végül nem tettem, mert túl nagy kockázatnak éreztem. Erre nemhogy szettet vesztett, hanem egyenesen kikapott 3-1-re.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07