Végre itt a második forduló, így már sokkal okosabbak vagyunk, úgyhogy érdemes fogadni. Nyilván mindenki látott minden egyes meccset, ennélfogva roppant egyszerű megtippelni a győzteseket, csak éppen ki kell választani a megfelelő oddsokat, amelyekért érdemes fogadni.
Három-három meccset választottam mára, kezdem a kiszámíthatóbb férfiakkal: Guillermo Garcia-Lopez kiemelt a tornán, mégis underdogként kezelte a fogadóiroda már az első fordulóban Yen-hsun Lu ellen is, akit három szettben vert a spanyol. És most megint őt tartják esélytelenebbnek, ezúttal Sam Querrey ellenében, aki pedig ötszettest játszott az első fordulóban. Oké, kemény pályán valamivel jobb eredményei vannak az amerikainak, de mostanában nem mutatott sokat. A múlt héten elődöntőzött Winston-Salemben, ez szép eredmény, ráadásul legyőzte Garcia-Lopezt. Mindezek miatt igen kellemes, 2,62-es a spanyol szorzója, aki pedig szerintem vissza fog vágni, mert három nyert szettig jobban bírja, mint a colos amerikai (nappal játszanak), és mert sokkal színesebb, ötletesebb a játéka. És mert kikapott tőle a múlt héten.
A másik kiválasztottam Tommy Robredo, aki abszolút favorit Simone Bolelli ellen. Naná, hiszen az olasz ötszettest játszott az első körben, meg különben is, Robredo pedig egyszerűen Robredo. Aligha lesz sansza Bolellinek, és én arra teszek, eléggé kockázatos módon, hogy három szettben győz a spanyol. Nem hiszem, hogy Bolelli meg tudja őt szorongatni, mert Robredo képes végig koncentrálni két órát, és élemedett kora miatt jó neki, ha minél hamarabb végez. Ha bejön, megduplázza a feltett tétet.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
És végül jöjjön a szerintem legkockázatosabb fogadás: Nick Kyrgios győz Andreas Seppi ellen. Ennek a legalacsonyabb az oddsa (1,5), de azért óvatosan közelítsük meg a kérdést. Seppi nem nagy bajnok, de nagy a szervája, és a tenyerese is igen komoly. Kyrgiosból könnyen lehet bajnok, de egyelőre nem lehetünk biztosak a kiegyensúlyozottságában. Nagy csatára számítok, legalább négy, de inkább öt szettre. És egyáltalán nem biztos, hogy Seppi is olyan ingatag lesz, mint Youzhny volt az első fordulóban Kyrgios ellen.

Azarenka alighanem szenvedni fog

Fotó: Eurosport

A brahis női fogadások: A hölgyeknél annyira kiszámíthatatlanok az eredmények, hogy sokkal inkább érdemes a meglepetésekre játszani, mint a pasiknál. Nem tartanám szenzációnak, ha Victoria Azarenka a mostani formájában kikapna Christina McHale-től. Tavaly Dohában kiosztott neki egy biciklit, úgyhogy az amerikait nyilván fűti a bosszúvágy. A sérülések által sújtott ex-világelső esetében teljesen érthető lenne, ha már most kiesne. 3,75-ös szorzóért.
Ugyancsak meglepetés lenne a volt bajnok Samantha Stosur veresége Kaia Kanepi ellen. Csakhogy az ausztrálnak mostanában nem sok babér termett, kivéve a múlt heti elődöntőt New Havenben. Kanepi pedig mindig veszélyes. Stosur bármikor tud olyan rosszul játszani, hogy még egy ügyesebb labdaszedő is legyőzné. 3,5.
És végül az új felfedezett, CiCi Bellis, aki annak ellenére alulértékelt, hogy Dominika Cibulkovát verte az első fordulóban. És annak ellenére, hogy nem egy klasszist, hanem a kazah Zarina Diyast kapta a másodikban. Érthetetlen számomra, hogy miért fizet 4-szeres pénzt a fiatal amerikai győzelme, mert ez a meccs mindent egybevetve is legfeljebb fifty-fifty-nek tűnik.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07