Ahogy tegnap, úgy ma is három meglepetés(ecské)t választottam a fogadási ajánlatból.
Az egyik eredményt egy kicsit sem tartanám meglepetésnek, de az iroda igen, és ennek különösen örülök. Nem hiszem, hogy sokan felhördülnek, ha Tsonga legyőzi Murrayt. A francia eddig nagyon meggyőző, a skót viszont többnyire szenvedett idáig, főleg a teste miatt. A 2,2-es odds kifejezetten ínycsiklandó.
A felső ág egyetlen papírformaborulását Kohlschreiber szerezte, Isner legyőzésével. Most egy sokkal nagyobb falat, Djokovic következik. Nem hiszem, hogy a német fog győzni, de ha nyer egy szettet, az is szép pénzt fizet, hiszen 3,5-szörös a szorzó. Márpedig Kohlschreiber szokott szettet nyerni a szerb ellen. Eddigi öt meccsükből négyszer összejött neki, egyszer a győzelem is.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
És a női vonalon is találtam egy érdekes meccset. Pennettát erősen favorizálja az iroda Dellacqua ellen, olyannyira, hogy az ausztrál győzelme 3,25-ös szorzót ad. Azért ennyire nem lenne meglepő a 29. kiemelt sikere a 11. ellen. Eddig egyszer találkoztak, hét éve, aligha emlékeznek rá, nincs jelentősége. Viszont az olasz két nagyon könnyű meccsen van túl, és nem biztos, hogy jól reagál, ha most nagyobb ellenállásba ütközik. Érdemes lehet egyébként arra is fogadni, hogy három szettet játszanak, 2,37-ért.
Makarovát és Bouchard-t egyformán tartja esélyesnek az iroda, és ezzel nehéz vitatkozni. Én az orosz győzelmére tippelek, de ez csak megérzés, nem teszek rá. Van egy olyan érzésem is, hogy Nishikori legyőzi Raonicot, rá már jobban megéri fogadni, hiszen 2,1-szeres pénzt hoz a konyhára, de a fent említett fogadások nekem sokkal szimpatikusabbak.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07