Ma kockáztatós kedvemben ébredtem.
A US Open egyik slágermeccse a Kohlschreiber - Isner találkozó lehet a mai napon. No nem mintha két szupersztár csapna össze, hanem azért, mert ők ketten mindig izgalmas meccseket játszanak. Eddig hatszor akadtak egymásra, és a vesztes mindig nyert szettet. Legutóbb idén Aucklandben három tiebreaket hoztak össze. Isner vezet 4-2-re, de tavaly és tavalyelőtt is a harmadik fordulóban találkoztak a US Openen (mint most is), és mindkétszer a német győzött. Lehet, hogy három nyert szettig ő a jobb? Szinte biztos, hogy szoros lesz, és mivel a fogadóiroda az amerikait favorizálja, én egy hendikepes fogadást választottam: Kohlschreiber nem kap ki két game-nél nagyobb különbséggel, azaz Kohlschreiber +2,5. Az odds 1,8.
A másik teniszes fogadásom jóval rizikósabb: Djokovic és Querrey meccsén lesz tiebreak. Aki látta Querreyt a második fordulóban, az tudja, hogy remek formában van, és az adogatása fenomenális. Az eddigi hét egymás elleni meccsükön négyszer is volt rövidítés, szóval most 2,5-ös szorzóért megéri megtenni.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00

Kanepi legyőzte Stosurt, vajon Suarez Navarrón is túljut

Fotó: Eurosport

Akinek van kedve női meccsre kockáztatni, annak Kanepi győzelmét javaslom Suarez Navarro ellen. Nagyjából egyenlőnek érzem a sanszokat (mondjuk 60-40 SN felé), de az iroda szerint a spanyol felé billen a mérleg, nem is kicsit. Igaz, Kanepi nehéz meccset játszott Stosur ellen, de volt két napja a regenerálódásra. Csak azért teszek az észtre, mert nem érzem ennyire esélytelennek (2,75-ös odds), de azért itt valóban Suarez Navarro az esélyesebb, már csak azért is, mert az utóbbi két meccsüket ő nyerte. Szóval csak csínján a tétekkel.
A Bundesliga még csak a múlt héten rajtolt, és ilyen korai fordulókra mindig különösen rizikós fogadni. Hát még hendikepes győzelemre! Mégis, a Bayern szerintem simán veri az első körben finoman szólva nem meggyőző Schalkét. Már csak azért is, mert a Bayern akkor is simán szokta verni a gelsenkircheni csapatot, amikor az jó formában van. Ázsiai hendikeppel Bayern -1,25, 2.05-ös odds. Azaz, ha a Bayern legalább kettővel nyer, akkor hurrá, ha pedig csak eggyel, akkor a tét fele visszajár.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07