Mára csak egy tippem van, persze hogy az európai meccsre, egész egyszerűen azért, mert a két Európán túli párosításról (Irán - Nigéria és Ghána - USA) egyszerűen nem tudok eleget.
Meg azért is, mert eddig elég szépen jöttek a tippjeim, a nyitómeccs rontása után a pénteki három és a vasárnapi két fogadásom is nyert. És nem akarom elrontani a szép mérlegemet hülyeségekkel. Nehogy végül elbízzam magam, mint Uruguay Costa Rica ellen!
A mai fogadásom elég egyszerű, és nem is igazán meglepő, de szép szorzót, 1,79-et hoz. Eddig igen sok gól esett a meccseken, egy kivétellel (ott is kellett a Mexikó-ellenes bíró) nem volt olyan meccs, ahol ne született volna legalább három találat. Na persze ettől még lehet, hogy ma kevesebb gólt látunk, de ezt inkább az iráni mérkőzésen gondolnám.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Viszont végre pályára lépnek a németek, akik nagyrészt a leggólerősebb bajnokságból származnak, és akiket a túlságosan támadó (és cserébe nem elég jól védekező) focijuk miatt nem tartok végső esélyesnek. A portugálok is szeretnek támadni, és Ronaldo saját bevallása szerint egészséges, úgyhogy a 2,5 gól feletti kimenetel szerintem nem túl erős bevállalás. Akár 3,5 gól felettre is lehet tenni (2,8-as odds), de ezt túl nagy rizikónak érzem. A mindkét csapat szerez gólt kimenetel is kellemes, 1,67-es szorzót hoz. Hogy melyik csapat fog nyerni? Mondjuk meglesz az első döntetlen, reményeim szerint 2-2 (13-szoros). De erre nem fogadok!
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07