D-csoport, 18 óra: Az Olaszország - Uruguay mérkőzés ki-ki csata a továbbjutásért, ahol a döntetlen az olaszoknak kedvez, ami rossz hír a látványos focit kedvelő nézőknek, de annál jobb a fogadóknak. Betonbiztos, unalmas, nézhetetlen olasz védekezésre számítok, ami kevés góllal jár, tehát a 2,5 gól alatti kimenetelre fogadok 1,7-es szorzóval.
A Costa Rica - Anglia találkozón érdekes módon az angolokat favorizálja az iroda. És ez meglepő, hiszen eddig elég gyönge csapat képét mutatta a már kieső európai csapat. Meglepne, ha a torna meglepetéscsapata kikapna a csoport leggyengébb válogatottjától, ezért a Costa Rica győz vagy döntetlen kimenetelt választom, ami 1,9-es oddsot ad. Ha viszont néhány fontos Costa Rica-i pihenőt kap, akkor igen rizikós lesz ez a fogadás.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
C-csoport, 22 óra: A Japán - Kolumbia meccset nem érzem, abban viszont szinte biztos vagyok, hogy Elefántcsontpart legyőzi Görögországot. Alighanem egy gól elég lesz az elefántoknak, márpedig az egykori Európa-bajnok kénytelen lesz támadni, mert győzelem nélkül kiesik. Odds: 2,05.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07