Már a szervezők is lemondtak a vietnami Forma-1-es futamról. Véglegessé vált, hogy nem rendezik meg novemberben sem a vietnami Forma-1-es futamot.
Babos Tímea megvált edzőjétől. Babos Tímea négyszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszező pénteken bejelentette, hogy megvált amerikai edzőjétől, Michael Joyce-tól.
Elhunyt a Ferencváros olimpiai ezüstérmes labdarúgója. Életének 71 évében elhunyt Branikovits László, a Ferencvárosi Torna Club olimpiai ezüstérmes futballistája.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A hétvégén a söldeni női és férfi óriás-műlesiklással rajtol az alpesi-világkupa új szezonja. A szokásoknak megfelelően hétvégén a söldeni női és férfi óriás-műlesiklással rajtol az alpesi-világkupa új szezonja, amelyben a szokásoktól eltérően a mostani télen szinte csak Európában lesznek versenyek.
Folytatódott Cristiano Ronaldo és az olasz sportminiszter nyilvános szócsatája. Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója leszögezte, hogy nem sértette meg az egészségügyi szabályokat, Vincenzo Spadafora olasz sportminisztert hazugnak nevezte, a politikus pedig arrogánsnak és szintén hazugnak titulálta a portugál csatárt.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07