Már egy hónap is eltelt a háromszoros olimpiai bajnok Thomas Morgenstern döntése óta, az osztrák sportikon azonban nem bánja, hogy befejezte az élsportot. "Jól vagyok. Egyelőre még nincsen bennem komoly hiányérzet, bármennyire is vártam, hogy lesz majd visszaesés a hangulatomban. Talán azért nem változott semmi, mert eléggé biztosnak éreztem magam a visszavonulásnál és előre örültem annak, hogy milyen kalandok várnak rám mostantól." - nyilatkozta Morgenstern.
A népszerű Morgi ugyanakkor hozzátette, hogy bizonyára nehéz érzésekkel nézi majd meg a síugrók szezonrajtját, ahol egykori társai Klingenthalban kezdik majd meg a küzdelmet a 2014/15-ös Világkupa elsőségért. A jövőt firtató kérdésekre is nyugodtan válaszolt: "Nem siettetek semmit sem. Sok dolog van, ami érdekel. Sok ajánlatom is van, így bőven választhatok közülük. De nem akarom elsietni a választást, mert nem csak egyszerűen elfoglaltságot keresek magamnak, hanem olyan dolgot, amely napról-napra kihívást jelent számomra." 
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Thomas Morgensternnek (kisebb gépekre) pilóta jogosítványa is van és mivel még aktív karrierje során többször is hangsúlyozta, hogy a repülés a kedvenc hobbija, nem kizárt, hogy ezen a területen képzeli majd el a folytatást.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07