Gulyás István: Kicsit keserű most a szánk íze, de remélem, hogy ez néhány napon belül elmúlik. A szövetségi kapitány leszögezte, a magyar férfi kézilabda-válogatott elérte a célját azzal, hogy a negyeddöntőbe jutott az egyiptomi világbajnokságon.
Doppingolás miatt négy éves eltiltás várhat Baji Balázs világbajnok riválisára. Az orosz Sergey Subenkov szervezetében nagy hatású vízhajtó nyomaira akadtak, amelyet úgynevezett fedőgyógyszerrel kombinálhatott.
Vége a karanténnak, étterembe mehet a francia teniszező. Péntektől véget ér a kötelező kéthetes karantén az ausztrál nyílt bajnokságra érkezett teniszezők számára.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
A szezon végén visszavonul az egyetlen BL-győztes magyar labdarúgó. Befejezi pályafutását Jakabfi Zsanett, a német VfL Wolfsburg csatára, akit Magyarországon kilencszer választottak meg az év női labdarúgójának.
Soron kívül beoltják az olimpiára készülő magyar sportolókat. Péntek reggel megkezdődik a nyári és a téli olimpiára készülő magyar sportolók koronavírus elleni oltása a Sportkórházban.
Bejelentette visszavonulását a négyszeres világbajnok biatlonos. Simon Schempp sérüléseivel, egészségi problémáival és az újrakezdéseit kísérő balszerencséjével indokolta döntését.
Alpesi kiruccanása miatt vizsgálódnak Ronaldo ellen. A Juventus futballistája a gyanú szerint megszegte az olasz járványügyi korlátozásokat.
MTI/SzPress
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07