Gulyás István: Kicsit keserű most a szánk íze, de remélem, hogy ez néhány napon belül elmúlik. A szövetségi kapitány leszögezte, a magyar férfi kézilabda-válogatott elérte a célját azzal, hogy a negyeddöntőbe jutott az egyiptomi világbajnokságon.
Doppingolás miatt négy éves eltiltás várhat Baji Balázs világbajnok riválisára. Az orosz Sergey Subenkov szervezetében nagy hatású vízhajtó nyomaira akadtak, amelyet úgynevezett fedőgyógyszerrel kombinálhatott.
Vége a karanténnak, étterembe mehet a francia teniszező. Péntektől véget ér a kötelező kéthetes karantén az ausztrál nyílt bajnokságra érkezett teniszezők számára.
Sportok
Szurkolj Valter Atinak a Girón, újra száguldanak Micheliszék, visszatér Rafa Nadal
28/04/2022 15:40
A szezon végén visszavonul az egyetlen BL-győztes magyar labdarúgó. Befejezi pályafutását Jakabfi Zsanett, a német VfL Wolfsburg csatára, akit Magyarországon kilencszer választottak meg az év női labdarúgójának.
Soron kívül beoltják az olimpiára készülő magyar sportolókat. Péntek reggel megkezdődik a nyári és a téli olimpiára készülő magyar sportolók koronavírus elleni oltása a Sportkórházban.
Bejelentette visszavonulását a négyszeres világbajnok biatlonos. Simon Schempp sérüléseivel, egészségi problémáival és az újrakezdéseit kísérő balszerencséjével indokolta döntését.
Alpesi kiruccanása miatt vizsgálódnak Ronaldo ellen. A Juventus futballistája a gyanú szerint megszegte az olasz járványügyi korlátozásokat.
MTI/SzPress
Sportok
Volt egyszer egy Jugoszlávia... de a (sport)világ úgy tűnik, nem tanult belőle
01/03/2022 16:26
Sportok
Peking 2022 - Javított a címvédő curling vegyespáros
03/02/2022 16:02