A harmadik csoportkörben egyidőben játsszák az egyes csoportok meccseit, tehát mától fogva négy napon át napi négy meccsünk lesz. Menjünk sorba a mai találkozókon:
18 órakor kezdődik a tét nélküli Ausztrália - Spanyolország és a csoportelsőségről döntő Hollandia - Chile mérkőzés. A spanyolok számára a becsületgyőzelem, az ausztráloknak a becsületpont a tét. Nem hiszem, hogy bármelyik csapat beállna védekezni, mert nincs mit védeniük. Ezért igen nyugodtan választom a 2,5 gól feletti kimenetelt 1,57-es oddsért, sőt, a bátrabbakat a 3,5 gól feletti (2,37) fogadásra biztatom.
A másik mérkőzésen alighanem a brazilok elkerülése a tét, bár a csoport első helyezettje szintén erős ellenfelet fog kapni Mexikó vagy Horvátország személyében. A döntetlen a hollandoknak kedvez, és két ilyen erős csapat esetében bőven elképzelhető, hogy iksz lesz a vége. Én inkább a hollandok győzelme felé hajlok, mert Chile nem volt meggyőző az ausztrálok ellen, és a gyenge spanyolokat "csak" 2-0-ra verték a dél-amerikaiak. De most nem ez fog számítani, hanem talán az, hogy melyik csapat enged ki a biztos továbbjutás tudatában. Lehet, hogy van Gaal a nagy eszével a második helyre játszik, mert a brazilokat érzi a gyengébb ellenfélnek? Lehet, hogy a chileiek őrült lelkesedése egy újabb győzelembe viszi őket? Vagy a hollandoknak extra motivációt ad a második meccsükön nyújtott gyengébb teljesítményük, és ez lesz a döntő faktor? Nagyon sok tényező van itt, épp ezért nem szívesen fogadok győztesre. Viszont a két csapat mentalitásából ítélve aligha lesz lazsálós meccs. A hollandok a kezdő játékosok felét pihentetni fogják, de így is nagyon erősek lesznek. Sőt, ez extra erőt adhat nekik, hiszen jó néhány pihent holland lép a pályára, például alighanem Huntelaar. Itt is a sok gólra teszek, de megelégszem a 2,5 feletti fogadással 1,8-as szorzóért.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
22 órakor kezdődik az A-csoport utolsó két meccse. Érdekes módon itt teljesen egyértelműen látom az esélyeket, ami nem szokott jó ómen lenni. Brazília szerintem végre jól fog játszani a vb egyik leggyengébb csapata ellen, és alighanem jól elpáholja őket. A házigazdának illene sok góllal verni Kamerunt, ezért -2,25-ös ázsiai hendikeppel fogadok rájuk 2,025-ös oddsért. Ez azt jelenti, hogy ha "csak" kétgólos brazil siker születik, akkor visszakapom a pénzem felét, ha legalább hárommal győznek, akkor jár a teljes szorzó.
A másik meccs egygólosnak tűnik. Túlságosan nagy a tét ahhoz, hogy nyíltsisakos támadó focit lássunk, hiszen aki veszít, az kiesik. A döntetlen Mexikónak jó, tehát a horvátoknak kell menniük, és fennáll az a veszély, hogy ha Mexikó kerül előnybe, akkor nagyon kinyílnak az európaiak, és beleszaladnak egy nagyobb vereségbe. Úgyhogy itt bánjunk csínján a téttel, ami egyébként mindig ajánlatos az under fogadások esetében. 2,5 gól alatt a fogadásom 1,7-ért. Az 1,5 gól alatti kimenetel 3,25-ös szorzót fizet, csak úgy mondom.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07